Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Инструменти от Лидл

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Инструменти от Лидл

Напълно заредена!

Да се има в предвид че този уред мери доста точно ,ако не бъркам 2%
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Благодаря!

Хипотезата на Ясен отпада, стандартна li ion батерия. Важно е да се види от кой производител и модел са елементите но най вероятно това няма да е лесно заради гаранцията. Ъглошлайфа обаче е сниман с 10 клетъчна батерия което е съвсем нормално защото той е голям енерго консуматор, 2аh няма да му осигурят на първо място нужния ток и на второ нормално време за работа. Срязването на скоба за паркиране ще е затруднено . Не знам обаче голямата батерия ще я продават ли?
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
        Благодаря!

Хипотезата на Ясен отпада, стандартна li ion батерия. Важно е да се види от кой производител и модел са елементите но най вероятно това няма да е лесно заради гаранцията. Ъглошлайфа обаче е сниман с 10 клетъчна батерия което е съвсем нормално защото той е голям енерго консуматор, 2аh няма да му осигурят на първо място нужния ток и на второ нормално време за работа. Срязването на скоба за паркиране ще е затруднено . Не знам обаче голямата батерия ще я продават ли?

За коя ,,голяма батерия" става дума диско? Аз мисля че батерията на акумулаторния ъглашлайф е идентичана с 20 волтовата батерия на винтоверта
        https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

За тзи батерия пише, че е съвместима с уредите от серията Х20, това означава ли , че няма да стане на моя верт, който е 14,4 ????

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:lidl_parkside_akku_bohrschrauber_pabs_14_4_a1_m.jpg
Прегледи:1
Размер:9.9 КБ
ID:5756304

Коментар

Мдам.Тези са 20волтови батерии.
            Няма страшно в умирачката...
            Страшното е да си жив!...

Коментар

Благодаря!

Хипотезата на Ясен отпада, стандартна li ion батерия. Важно е да се види от кой производител и модел са елементите но най вероятно това няма да е лесно заради гаранцията. Ъглошлайфа обаче е сниман с 10 клетъчна батерия което е съвсем нормално защото той е голям енерго консуматор, 2аh няма да му осигурят на първо място нужния ток и на второ нормално време за работа. Срязването на скоба за паркиране ще е затруднено [emoji2]. Не знам обаче голямата батерия ще я продават ли?
              Не....по скоро е прав,на зарядното пише 21.5 или 21.75 волта. Нещо такова.
              Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
              Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
              Анатолий Пейчинов o8875о9815
              https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от andreiS40 Преглед на мнение
                За коя ,,голяма батерия" става дума диско? Аз мисля че батерията на акумулаторния ъглашлайф е идентичана с 20 волтовата батерия на винтоверта
                Погледни на снимката, ъглошлайфа е с по дебела батерия защото е с 10 а не 5 клетки вътре, иначе те са взаимозаменяеми. Просто на винтоверта 2аh стигат не и за ъглошлайфа, тази за него би трябвало да е 4аh. А голямата май сега няма да я продават така че работата е не пълна си мисля.

Коментар

Погледни на снимката, ъглошлайфа е с по дебела батерия защото е с 10 а не 5 клетки вътре, иначе те са взаимозаменяеми. Просто на винтоверта 2аh стигат не и за ъглошлайфа, тази за него би трябвало да е 4аh. А голямата май сега няма да я продават така че работата е не пълна си мисля.
                  това е от брошурата на италянския лидъл, батерията на флекса е 3ah
                  I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Ако това с батериите е истина, то ЛИДЛ България прави подвеждаща реклама....Усилено в брошурата от 12.06.20я7г. Се наблага на това, че 20 волтовата акумулаторна батерия е съвместима /интегрируема/ с винтоверт и с ъглошлайф.....
                    https://www.youtube.com/watch?v=f4KS0m24Lts

Коментар

• Инструменти от Лидл

Първоначално публикуван от andreiS40 Преглед на мнение
                      Ако това с батериите е истина, то ЛИДЛ България прави подвеждаща реклама....Усилено в брошурата от 12.06.20я7г. Се наблага на това, че 20 волтовата акумулаторна батерия е съвместима /интегрируема/ с винтоверт и с ъглошлайф.....
                      Тя Е съвместима. Просто едната е 2ah другата е 3 ah иначе двете батерии са взаимозаменяеми, съвместими, интегрируеми.. както щеш го наречи.

В тоя ред на мисли - след време като пуснат и по-голямата батерия на промоция ще си взема една за верта да има[emoji1]

Коментар

Това че е съвместима не значи че е същата.

Впрочем това моето не е хипотеза, отварял съм батерията на дрелката. Не ползвам аз неотваряни работи.

Коментар

И за тези, които все още не са разбрали - батерията и зарядното не влизат в 3г. Гаранция, та не знам колко е уместно презапасяването с батерии, ако не се ползват активно машините, но дори да се ползват батерията на верта държи доста а се зарежда за 60мин, тоест 2 батерии са достатъчни

Коментар

Батериите са лесни за разглобяване и рециклиране. Елементите са стандартни и широко разпространени. Освен това е малко вероятно да създадат проблеми - аз очаквам поне 1000 безпроблемни цикъла заряд-разряд. За толкова работа е по-вероятно да се износи механиката.

Така че запасяването с батерии е смислено само ако някой очаква да работи интензивно дни наред, на място където няма възможност да ги зарежда.

Коментар

Невероятна драма се получи. Промоция която веднъж в живота се случва и тея от лидл ни прекараха.
                              Колегата сега ще трябва да си купи 6 батерии, ВЕДНО СЪС ЗАРЯДНИ УСТРОЙСТВА- шест на брой, за да компенсира.
                              Шъ умръ.
                              Sent from my Nokia s fenerche

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                елементите са стандартни и широко разпространени..
                                Тоест такива на 4.2v? Защото другите над това напрежение аз не ги имам за стандартни и разпространени или пак нещо не съм разбрал?
                                Не ме карайте да си купувам такава батерия без да ми трябва, за да я видя що за 20волтова батерия е.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 15 потребители онлайн. 0 потребители и 15 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X