От: Тухли за облицовка
Толкова много труд и пари затрити от калпав проект.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Тухли за облицовка
Свий
X
-
Като качество на изпълнение имам предвид фугички,ръбчета ми допада шапка ви свалям особенно като знам какви разправии имах с едни ваши колеги............Като визия..................всеки е с различен вкус.Имам и един въпрос.Абсорбатора не е ли високо?Опрян ли е в стената или така ми се струва?Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
GSM +359 895 236 182
А Rhf +
Коментар
-
На около 0,5 см от стената е. Съвсем малко е по-високо. За газови котлони оптималната височина е 70см, 6-7см е по-нагоре. Много са високи таваните.Първоначално публикуван от alex052 Преглед на мнениеКато качество на изпълнение имам предвид фугички,ръбчета ми допада шапка ви свалям особенно като знам какви разправии имах с едни ваши колеги............Като визия..................всеки е с различен вкус.Имам и един въпрос.Абсорбатора не е ли високо?Опрян ли е в стената или така ми се струва?
Относно визията, човека си дойде с една снимка от списание и не позволи никакви промени. В интерес на истината на живо в цялото помещение(40-на кв.м.) добре стои.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар