Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Мирис от домашен климатик - малко опит и малко успех.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Мирис от домашен климатик - малко опит и малко успех.

Със савото без промивка след това ще береш ядове че има химия която разяжда алуминия има си специални препарати киселини които се разтварят с вода те са добри но пак си иска след това измиването с вода.И само с пръскане не става иска и с четчица заиграване.Да не говарим че някои климатици се разглобяват брутално на части.
    vw passat B5 1.9tdi 1997 110 hp
    Suzuki GSR600 98 hp
    Nissan Pathfinder 174 hp
    0878222 три 3 шест

Коментар

Първоначално публикуван от Ивайло Стоянов Преглед на мнение
      Със савото без промивка след това ще береш ядове че има химия която разяжда алуминия...
      Ще поживеем, ще видим.
      Когато помагаш на другите, помагаш на себе си.
      Стефан Арзатов

Коментар

Първоначално публикуван от VULKAN Преглед на мнение
        Не знам дали не е много вредно, но лошата миризма от климатиците изгоних миналото лято със САВО (препарат против мухъл и плесен). Напръсках обилно питите, отворих прозорците и излязох. След половин час се върнах, пуснах ги да духат студено и пак възах. Като се върнах се усещаше миризма на хлор (не знам дали не бях си го втълпил), но след два-три дни всичко беше наред.
        Белината в SAVOто ще прояде алуминият. И аз съм чистил с него климатика на колага и ефекта е поразителен и дълготраен, но ако не изплакнеш добре и обилно с вода след това, ефекта става и "поразяващ", защото то на тоя тънкият алуминий толкова си му требе - малко да го накълве белината, дето и викаш хлор... Може да не усетиш ефекта веднага, но в най-добрият случай, значително му съкращаваш живота. Алуминият не търпи такава киселинна обработка, пише го дори на етикета на въпросното SAVO.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X