Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електрически пистолети за боядисване?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Електрически пистолети за боядисване?

Брей, за такова не съм се сетил въобще.
    Само не знам как ще се справи с консистенцията на безира, ама то проба пари не взимат?
    Една такава помпичка тук е десетина лева, с манометър дори...

Благодаря за идеята.

Коментар

Първоначално публикуван от gkesov Преглед на мнение
      Прикачен 703349 Баш с това боядисвах, бавенето е за презареждане на резервоарчето. Поради разреждането, след хубав грунд-3 ръце бяха достатъчни, тоест-с грунда 4. Все пак е по-бързо и по-чисто отколкото с валяка.
      И грунда ли нанесе с този пистолет?
      Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
      Из "Златния телец"

Коментар

Аз днеска пръсках с пистолет и компресор две гаражни врати 3х2,5м. Сутринта 10 и половина започнах да вадя техниката, да опъвам маркучи. Към 11 започнах да пръскам та чак до 17 часа. Изпръскал съм 3л боя. С четката може би щеше да ми отнеме същото време, но с пистолета става по-равномерно нанасянето на боята. С пистолет ми е най-мъчително миенето му. Понякога ако работя няколко дена го пълня с разредител и го оставям така. Само че на работа са прецакали един пистолет оставен за около месец с короселин и сега ври в казанчето.

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
          И грунда ли нанесе с този пистолет?

И грунда, той си върви далеч по-лесно, нали е рядък.

Коментар

Тоя зеления на Бош е различен от повечето елетрически. С турбинка е и бута голямо количество въздух. Той завлича боята и я разпрашва. А повечето електрически са с едно бутало което нагнетява боята и я изкарва през малка дюза която трябва да я разпрашава, ама реално си я плюе. Тоя вторият тип не стават за чеп за зеле. Тия от първият тип за неща на водна основа вършат перфектна работа. В нас съм пръскал с лак на водна основа доста неща с тях - никакви проблеми. Ето две сникми на първото нещо правено с моят (от преди 6-7 години, тогава май бяха нещо ново на пазара) - лак на водна основа с оцветител:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2.jpg
Прегледи:1
Размер:116.0 КБ
ID:5687949Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1.jpg
Прегледи:1
Размер:84.9 КБ
ID:5687950

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X