Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електрически пистолети за боядисване?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Електрически пистолети за боядисване?

Малкия клас компресори тежат по няма и двайсетина килограма и при хасковските търговци са по 130 - 150 лева пак от тях що годе добър бояджийски пистолет е в рамките на 50 лева . Тая конфигурация за дребни неща става . В работата едната бригада шлосери с такава конфигурация работи вече десетина години и са изпръскали стотици килограми грунд и боя . Аз сериозно се замислям да си купя един компресор с 50 литра бутилка от тях защото мога сам да го кача в багажника че миналата седмица качвах един от моите зилови топузи и ми се откъсна кръста . Освен това компресора можеш да го ползваш и за доста други неща като да си продухаш компютъра ; да си напомпаш гумите на колата и тнт .
    Последно редактирано от sek.1; 04-08-13, 07:56.
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Чавдаре, за твоите цели няма ли да стане едно малко компресорче от хладилник + някаква малка бутилка за резервоар(примерно от фреон) + аерограф?
      иначе и аз умувах за тея ел. пистолети, взех си един съвсем куча марка и го изхвърлих щото за нищо не става..
      I'm not Lost, I'm Discovering !

088 три 3 четири 0 94 нула - Филип

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
        Чавдаре, за твоите цели няма ли да стане едно малко компресорче от хладилник + някаква малка бутилка за резервоар(примерно от фреон) + аерограф?
        иначе и аз умувах за тея ел. пистолети, взех си един съвсем куча марка и го изхвърлих щото за нищо не става..
        Де да знам какво ще стане. Питам за електрическите (не непременно най-евтините), защото са по-компактни и защото не смятам да боядисвам кола, а по-дребни работи, не живея в къща с двор и гараж, а в апартамент на 4-и етаж без асансьор и, съответно, нямам място за съхранение на компресор и по възможност предпочитам да не ми се налага да мъкна такъв нагоре-надолу по стълбите, пък бил той и "само" 25 кг.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Колега,имам ел.пистолет от сорта на рекламирания по ТВ.Цена 60-80лв.Боядисва чудесно досега-врати дървени,метални,камъни с лак,дървена ограда 27м.х2м за 3 часа от двете страни.Е това е.Към комплекта има вискозиметър.Според мен машината е работен кон,не е ат за състезания.(Не е вибрационен)
          Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A

Коментар

Аз си взех този електрически пистолет и смятам да боядисвам с него вратите вкъщи.
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:0603206000-800x700.jpg
Прегледи:1
Размер:195.8 КБ
ID:5580841

Коментар

Недей! Досега не съм срещнал такъв пистолет, който да върши работа. Ако все пак някой е постигнал качествени резултати, нека ме поправи!
              Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
              Из "Златния телец"

Коментар

Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                Недей! Досега не съм срещнал такъв пистолет, който да върши работа. Ако все пак някой е постигнал качествени резултати, нека ме поправи!
                Имам подобен на Вагнер. За в къщи и за водоразтворими бои е повече от достатъчен!

Коментар

Преди години, с професионална техника на Вагнер и Грако съм боядисал няколко от старите частни бензиностанции по Околовръстното, но от днешните ел. изгъзици на тези фирми си признавам, че нямам понятие. Все пак Райдер, Зелен Бош и темподобните не са с реномето на Вагнер !
                  Из "Златния телец"

Коментар

Доста задоволителен резултат от боядисването със "зелен БОШ" на стая и половина с латекс. Използвах го защото ми е подарък, имах и мече за резерва. В упътването пише изрично че не става за латексови бои но... разредена на 1/3 с водица си върви идеално, една ръка за около 30 минути при това с неколкократно доливане на резервоара, който е 500 мл.

Коментар

А прави облак от боя във въздуха ?
                      Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
                      За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

И от колко ръце покри?
                        Из "Златния телец"

Коментар

Брей, дума дума отваря.
                          Сега се замислих - едно такова нещо може ли да ми свърши работа за безиросването на една дървена къщичка - да речем около 100 квадратни метра трябва да се покрият?
                          Това съм го правил преди няколко години с четка, и беше доста трудоемко...
                          Пък се измързеливявам с годините...

Коментар

Първоначално публикуван от ичиконти Преглед на мнение
                            Аз си взех този електрически пистолет и смятам да боядисвам с него вратите вкъщи.
                            [ATTACH=CONFIG]703349[/ATTACH]
                            С такова нещо боядисах две стаи с латекс. Става, но много бавно.

Коментар

Прикачен 703349 Баш с това боядисвах, бавенето е за презареждане на резервоарчето. Поради разреждането, след хубав грунд-3 ръце бяха достатъчни, тоест-с грунда 4. Все пак е по-бързо и по-чисто отколкото с валяка.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                                Брей, дума дума отваря.
                                Сега се замислих - едно такова нещо може ли да ми свърши работа за безиросването на една дървена къщичка - да речем около 100 квадратни метра трябва да се покрият?
                                Това съм го правил преди няколко години с четка, и беше доста трудоемко...
                                Пък се измързеливявам с годините...
                                Аз този филм го гледах преди седмица, имам декинг не знам как се казва на български, нещо като веранда от дърво и дървена къщичка за градински инструменти и т.н. на ръка пробвах става бавно, много бавно, купих за 23 кинта ръчна помпа мисля 4-5 литра е резервоара прави 2-3 атмосфери налягане, стана супер, трика е в боята, 2 кутии боя за дърво която седи супер лъскава, мазна направо като лак и гаранция 5 години на покритието струва от 30 до 50 кинта кутията, аз ползвах 2 кутии за 4 х 4 метра веранда, скъпо но стана супер, много добре.

После си викам я да пробвам с евтината боя 10 литра за 9 кинта за огради и такива дървении, ами става лайна, все едно някой е повръщал по оградата ми, а направих супер бавно и внимателно 7-8 ръце, мизерия, помпичката е читава но трябва хубава боя, да го имате на в предвид, щото аз вече вярвам в поговорката с пръдня боя не става пробвах и при мен не стана

http://www.restexpress.co.uk/acatalo...FfLJtAod5yAAWA ето ми я помпичката от която съм доволен
                                Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X