Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Подов фибран

Свий
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

  • #16
    От: Подов фибран

    С гранитогреса да внимаваш като го фугираш. Отгоре не е гланцов, като теракота за да не се пързаляш докато е мокър. Това обаче на повечето фугиращи смеси се отразява перфектно в нацапването на плочките и после няма измиване. Така правихме на кухнята. При фугирането веднага миех с гъбичка, но след това плочките целите белееха. Почети седмица се мъчихме с оцет да ги измием хубаво. Има фугиращи смеси специално за гранитогрес, но и при тях се наблюдава полепване по плочката. На теракота няма нокакви проблеми. Гланца му не позволява залепване на фугиращата смес и много лесно се мие.
    на пода за какво да лепиш фибран/студопор. Нали ще има отгоре замаска, която все пак го натиска и няма къде да отиде. Важно е да се сложи малко армировка в замаската. Ние събирахме стириопор от електроуреди. Имам банцинг, на който го разкроих и после падна редене на тавана. Стана добре и след замаска дебела около 3-4см. До сега не се е напкала или да дава признаци на движение, а отдолу стириопора е около 10см на дребни парчета.

    Коментар


    • #17
      От: Подов фибран

      Имам да повдигам ниво - трябва да подравня и за това подлагам отдолу фибран, пък и за изолация е полезен.....Преди седмица правих гранитогрес на терасата и нямаше проблем с фугирането, въпреки,че плочите са доста грапави, всъщност продавачката в магазина ми каза, че материала бил клинкер/ не знам какво точно значи, за пръв път го чувам/, бил по здрав даже и от гранитогреса....не искам да пиша каква фугираща смес ползвах, защото ще прозвучи като реклама.....
      LZ3YG

      Коментар

      Активност за темата

      Свий

      В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

      Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

      Зареждам...
      X