Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Препоръчайте ми мазилка

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Препоръчайте ми мазилка

Първоначално публикуван от Борислав Ангелов (fnqkhhhzzz) Преглед на мнение
    НЕ те разбрах какво точно ме питаш? http://www.offroad-bulgaria.com/show...t=2791&page=34 Ей тук има снимки на кучетата...
    Живея в апартемент в широкия център на София... какви колиби навън!?
    Грешка - поправка.. Извинявай, имам пропуски..
    Та, по темата.. Минерална мазилка - красиво и лесно за поддръжка..

Коментар

Първоначално публикуван от mmtrance Преглед на мнение
      Ами има една фирма намира се на улица Кукуш №3 поне така се води де
      ето тук се намира (мисля че норд техник са точно до тях) [ATTACH=CONFIG]546236[/ATTACH]
      Там бъркат цветове каквито си поискаш и на латекс и на мазилка.

Само малко да те поправя за местоположението:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Clip.jpg
Прегледи:1
Размер:113.3 КБ
ID:5452471

Преди 4 години съм купувал латекс оттам и останах много доволен. С малки деца съм и какво ли не съм чистил от латекса (моливи, кал и т.н.). Няма грижи. С Меглио се чисти все едно е току що боядисано. За съжаление не си спомням името на фирмата.

Коментар

То той и да се изтръска навън,после чака в коридора за да бъде измит и обикновено се обляга по стените ... За сега мисля да боядисам с миещ се латекс...ако не става и се захаби ще пробвам с ламперия някаква.Венецианската мазилка ме предупредиха за цената... не е никак евтина... а и се иска майсторлък.. а бе тегава е работата...

Коментар

Миещ се латекс имат американците. Една от италианските фирми, представени у нас имат лака за латекс, което дава някакви възможности. Търсил съм и нямаше устойчив на течаща вода латекс с непропусклива повърхност освен горните две. Амриканският се правеше в Гърция, марката е Бенджамин Мур. Италианските с лаковата съставка не помня.
          Всъщност, повърхността на здрава гипсова (строителен гипс) шпакловка, гипсокартон или латекс може да се уплътни с полимерен лак - полиуретанов или епоксиден и после да се продължи с боя или друго покритие. 100% миещо се ще е.
          Полиуретановите лакове са достъпни за обикновените хора във вид на паркетен лак.
          Друга хитрина ще е ако здравата шпакловка се оцвети в достатъчно ярък или тъмен цвят, не бяло, с разреден латекс или направо само с пигментен разтвор, и се запечата със споменатите лакове или водоразтворим лак за паркет. Всъщност така ще се копира скъпа бояджийска технология, като се издирят съответните материали под друга пазарна форма - лакове за паркет.

Коментар

Ako търсите по нискобюджетно решение-блажна боя.Навремето всички стълбища се боядисваха с блажна боя,гледам в училищата още е актуална.Можете да я тонирате в желан от вас цвят.В голяма разфасофка ще ви излезе изгодно.Тонирал съм в София ако искате мога да изпратя координати на магазина.Със сигурност ще е по трайна от миещите латекси.
            Няма невъзможни неща,има просто недостатъчно финансиране.....
            GSM +359 895 236 182

А Rhf +

Коментар

Опитай с латекс с тефлон.

Коментар

Покрий стените с теракота. Има много подходящи нови модели, които приличат на какво ли не. Можеш да ги миеш дори с пароструйка.
                ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

По строителните супермаркети има много видове PVC ламперия.
                  Предполагам миенето И няма да е проблем.
                  Цветове има за всеки вкус.
                  Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                  ... turn on your A/С !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X