Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Уплътнения за стар хладилник- съвет.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Уплътнения за стар хладилник- съвет.

Първоначално публикуван от gromuk Преглед на мнение
    Това е моят бизнес и не искам да мислят че рекламирам тук! , иначе всичко за бяла техника .
    Виж пост 3 и кажи дали имаш такива уплътнения.
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Това е моят бизнес и не искам да мислят че рекламирам тук! , иначе всичко за бяла техника .
      ами рекламирай, не е скъпо, а клиенти тук има........

ако освен изработка, предлагаш и подмяна на уплътненията на приемлива цена, пиши ми ЛС или кликни на телефон-изтрит след 24-ти, че сега не съм в Сф
      Последно редактирано от Goblin; 28-10-16, 16:51.

Коментар

Не , подмяна не предлагам, но обикновено никакъв проблем не изниква както се сваля така и се поставя обратно нов, най много ще трябва да се регулират панти на врата.Най сигурния начин да получите качествен нов уплотнител:
        1.примерете внимателно с рулетка размера на уплотнител от ръб до ръб(внъшен размер вертикала и хоризонтла)
        2.отределете количество на магнитни страни ( обикновено 3 или 4 но има и изобщо без )
        3.определете начина на захващане на ващият уплотнител , 90% винтове или телчета ,ако е с перо влизащо във нут ситуация е натопорчена и без да го видя едвали ще стане+ цената е двойна спрямо конвенционални
        4. отивате люлин бл444 магазин ел материали и поръчвате, български профил е най ефтин но и най проблемен (не много мек и при заваряване ъгли стават потвърди), има и три вида италианско производство, количество на магнити също влияе на цена.
        5 за всички Мразове обикновено имам налични

Коментар

Скоро сменях уплътнението на стария мраз 200. Намерих го в този сайт.
          Последно редактирано от STROIL; 16-09-13, 15:05. Причина: непозволен линк

Коментар

Колега препълнена ти е пощата и не мога да ти пратя ЛС . Искам да питам правиш ли още уплътнения и директно да питам за модел хладилник "ЗИЛ Москва". Предполагам ,че такива хладилници почти няма никъде вече, но при мен се намира един и даже работи но с уплътнението го е окъсал много и камерата прави адски бързо лед в промишлени количества.

Благодаря предварително за отговора !
            Пиши ми на лични за подробности.

Коментар

Темата е стара, но някой знае ли телефон на колегата, който прави уплътнения, че му е пълна кутията и не получава съобщения?

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                ами рекламирай, не е скъпо, а клиенти тук има........

ако освен изработка, предлагаш и подмяна на уплътненията на приемлива цена, пиши ми ЛС или кликни на 088871***** след 24-ти, че сега не съм в Сф

към админите/модераторите:

така написан горния мой пост от преди 4 години явно се чете превратно и от време на време ми звънят да ме питат за уплътненията, а аз не ги продавам, а съм търсил такова преди време............. както и да е, може ли някой да изтрие телефона ми в стария оригинален пост номер 17 ?????

Коментар

Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X