От: Изработване на изделия от ковано желязо.
Аз със колелетата на каруците не съм запознат,само съм чувал,че всеки майстор не е можел да ги прави качественно.
					Аз със колелетата на каруците не съм запознат,само съм чувал,че всеки майстор не е можел да ги прави качественно.

от няколко месеца се занимавам с
 от няколко месеца се занимавам с  ,от много работа в работилницата,нямам време да седна на компа.По въпроса за ''пироните'',мисля,че бях споменал в по-предишни коментари,че се казват ''МАНГЪРБАШИИ'' ,не знам дали не е турска дума,но така си ги знам от моя дядо-коларо-железар,лесни са за изпълнение,както и много други неща ,като панти, скоби за греди и за каквото се сетиш,но ми е по-лесно да си говорим от колкото да си губя времето да пиша/извинявам се за което/.Наистина времето е ценно и когато работя ми е приятно да обяснявам кое,как е,но ръцете ми работят,те така де нагледно е.Надявам се да имаш някой ден път към Сливен,че да поговорим повечко,а и нагледно разбира се.На Л.С. ще ти пратя моя тел.....
,от много работа в работилницата,нямам време да седна на компа.По въпроса за ''пироните'',мисля,че бях споменал в по-предишни коментари,че се казват ''МАНГЪРБАШИИ'' ,не знам дали не е турска дума,но така си ги знам от моя дядо-коларо-железар,лесни са за изпълнение,както и много други неща ,като панти, скоби за греди и за каквото се сетиш,но ми е по-лесно да си говорим от колкото да си губя времето да пиша/извинявам се за което/.Наистина времето е ценно и когато работя ми е приятно да обяснявам кое,как е,но ръцете ми работят,те така де нагледно е.Надявам се да имаш някой ден път към Сливен,че да поговорим повечко,а и нагледно разбира се.На Л.С. ще ти пратя моя тел.....

Коментар