От: Правил ли е някой?!?
Смятам ,че те разбрах правилно още от първия пост.За Доганово няма проблем-службата ме гони от Мусачево и Лесново до Трънските села,има няма 150 км. диапазон
.
Цвете, адхезията зависи от съществуващият корк-има шлайфан, по -груб и т.н.Ако има гланц,бих взел мерки по-скоро за награпяване.Бих проверил и равнината,която дава корка-да не се наложат някакви удебелявания.Затова ви предложих една бърза оперативка на място
.Все ще се намери 1 час.
Първоначално публикуван от artefekt
Преглед на мнение
Смятам ,че те разбрах правилно още от първия пост.За Доганово няма проблем-службата ме гони от Мусачево и Лесново до Трънските села,има няма 150 км. диапазон
.Цвете, адхезията зависи от съществуващият корк-има шлайфан, по -груб и т.н.Ако има гланц,бих взел мерки по-скоро за награпяване.Бих проверил и равнината,която дава корка-да не се наложат някакви удебелявания.Затова ви предложих една бърза оперативка на място
.Все ще се намери 1 час.
. Ние четем технологията, предоставена от производителя както дявола - евангелието, което не ни прави по-лоши строители от швабите, даже напротив. Съгласен съм с това, че трябва да се съобразява на място и да се действа според ситуацията. Но лично аз предпочитам да дам на клиента варианти, като леко го подбутвам към по-правилното / не по-лесното/ решение.
Коментар