Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Климатици - съпоставка на марки?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Климатици - съпоставка на марки?

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
    "Сътворилият темата", умишлено е написал "основно", защото ако го ползваш за отопление и разчиташ на него, трябва да е малко по-различна верия!

Митсубишитата ти "Хеви индъстри" или "електрик" са?

Осигуряват ли ти надежно отоплението при -10 градуса?

Апропо, някой да ползва инвертор на Мидея?

LG май изпуснаха качеството..

Общо взето, щом Кериър се е хванал с Мидея, да прави ширпотреба догодина, нещата са сложни!

Забелязва се рязко пропадане в характеристиките на всяка марка, щом стане въпрос за "Чайна майна!"

От друга страна, General и Fujico май винаги са били "перца"! т.е. PRC...
    В къщи "Митсубишитата" са на "Електрик" и това са ми четвърти и пети брой които поставям....става дума за различни жилища в едното са три,а в другото са два, вече трета зима, като през първата зима градусите в Шумен бяха -20 и както съм споменал в по-горен пост, вече трета година никакви проблеми, нито се обледеняват нито са ми създавали някакви ядове.Експлоатират се нон стоп и лете и зиме.Доволен съм.Сметките за ток не се ми били никога над 100лв. миналата и предната години.Който не вярва мога да му изпратя извадка от извлеченията от банката......След масата пари,които дадох за ремонт на въпросните жилища не искам по никакъв друг начин да се отоплявам или охлаждам....."жилищата" са панелки естествено със сменени дограми и с изолации.......
    LZ3YG

Коментар

От: Климатици - съпоставка на марки?

Toshiba Daiseikai - -24гр. на 3-4 часа, спира за по 5 мин, да се стопли и пак продължава. Настроен на 21-22гр.
      Никакви проблеми в тия студове.

"ама изключвай ги тия климатици на тия студове, те не работят... те нищо не правят" -глупости. Всичко си е пирфект.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X