Дайте да направим едно " По-по-най!" на марките, защото нещо много са се размазали нещата..
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Климатици - съпоставка на марки?
Свий
X
-
От: Климатици - съпоставка на марки?
В офиса имам Краун и Мидея - убедително печели Мидея-та ( в студа ). 3-та зима се топлиме с нея.
В къщи Елит-и, шумнички са, лятото се справят, иначе в големи студове не съм ги пробвал ( имам парно ).
Дано съм бил полезен!Казано е:
-"Обичай ближния",
щото ако заобичаш далечния... баси транспортните разходи!
Коментар
-
Вкъщи съм с 2 Sharp AY/XPC 12JR и съм изключително доволен от тях - първо много добър коефициент между отдавана и консумирана мощност , прилично тихи и с готин дизайн, система за йонизация и пречистване на въздуха,антимухъл и плесен системи, дъра-бъра...като цяло - много доволен от тяхFirst Man, then Machine!
Lada Niva
Honda XR 400
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнениеТая анкета куца.
Относно марките - всичко вече е размито. Напр. мой приятел от близо десет години внася от китайско климатици със собствена марка и за тези години няма нито една рекламация по една единствена причина - задължително със собствен монтаж.Когато опознаеш живота - няма закъде да бързаш...
Коментар
-
Първоначално публикуван от PARAPONERA Преглед на мнениеКакто бях писал и в една друга тема разчитам на Митсубишита.
Имам предложение към сътворилия анкетата...може ли да се направи опция и за охлаждане и за отопление, защото реално в къщи ги ползваме и за двете неща.
Митсубишитата ти "Хеви индъстри" или "електрик" са?
Осигуряват ли ти надежно отоплението при -10 градуса?
Апропо, някой да ползва инвертор на Мидея?
LG май изпуснаха качеството..
Общо взето, щом Кериър се е хванал с Мидея, да прави ширпотреба догодина, нещата са сложни!
Забелязва се рязко пропадане в характеристиките на всяка марка, щом стане въпрос за "Чайна майна!"
От друга страна, General и Fujico май винаги са били "перца"! т.е. PRC...Последно редактирано от Volk; 18-11-11, 18:23.
Коментар
-
Първоначално публикуван от CAESAR Преглед на мнениеОтносно марките - всичко вече е размито. Напр. мой приятел от близо десет години внася от китайско климатици със собствена марка и за тези години няма нито една рекламация по една единствена причина - задължително със собствен монтаж.
Там е зарито съкровището!
Скрол, ротационни, двукамерни, инверторни и т.н. - това е почти всичко от климатика!
Другото са два вентилатора и няколко пасивни компонента!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вико Преглед на мнениеToshiba-та... Daisekai? Пропускаме ги, а са във високия ценови клас.
Някакви мнения...
Изглежда нищо по-добро все още не е създадено в областта на домашните сплитове!
Копресор, който може да работи при 70 Вата консумация - ами впечатляващо е!
За СОР пък въобще няма противник!
Елегантна сила!Последно редактирано от Volk; 18-11-11, 19:04.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги Стоилов Преглед на мнениеСпоред мен:
1. Chofu
2. Fujitsu
3. Mitsubishi
4. Daikin
5. Midea
6. Pansonic
Други не бих си сложил в къщи!
1. Непозната марка
2. PRC
3. "Хеви" или "индъстри"?
4. Без забележки, освен това че е най-добрата от всички цитирани марки!
5. Инвертор или "on-off"
6. Малаазийски или китайски?
Коментар
-
Първоначално публикуван от matros Преглед на мнениеЗа добри незнам.Ама най лошите са Самсунг....
Китов беше решил да не ги внася повече и то през 2002!
Разкажи, ако си имал ядове с машините!
В интерес на истината, Самсунг винаги са се старали.. Ходил съм в завода, работят много мераклийски, но изглежда прекалено се омотават в "иновативност" и от много тарикатлъци, тръбите им опираха в таплообменниците, оттам претриване и аут!
Но основно си патят от компресорите!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнениеДай обосновка! ...
4. Без забележки, освен това че е най-добрата от всички цитирани марки!
...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар