Колеги, искам да си закупя дървени, огладени греди, със сечение 10х10 сантиметра. Намерих такива в Бриколаж, но цената ме уби - 40 лева за 3 метра, а мен ми трябват общо към 9 метра. Ходих и на няколко места по Околовръстното, но там са нерендосани нещата. Та въпроса ми е някой ако знае, да препоръча склад за дървен материал, където мога да открия нещо подобно на по-нормална цена. Благодаря предварително за помощта.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Питане за дървен материал - София
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: Питане за дървен материал - София
Първоначално публикуван от radolino1 Преглед на мнениеКупи си ренде и ги рендосай.Инструмента ще ти потрябва пак все някога.
Коментар
-
Злати, преди време гледах на околовръстното срещу караулката на "Ломски Форт". Аз търсех 80х80, но имаха и по-големи. Ако не ти е спешно, да помолим някой от костинбродските колеги, да погледне...?
Коментар
-
Последно съм купувал от ъгъла на околовръстното и пътя за Суходол. Доволен съм от качествотом, но това беше преди 2 и кусур години.
Рендосани от склад обаче трудно ще намериш. Или трябва някъде да ги закараш да ти ги рендосат/калиброват(и те с разнасянето насам-натам ще дойдат на цена като в Бриколаж), или ръчно да свършиш сам тая работа. Освен електрическо ренде добра работа върши и ръчен лентов шлайф с по-едра шкурка, стига да не са прекалено смолисти, и да имат що горе прилични повърности.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
За Буллес вече ми казаха, ще пробвам там тия дни.LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Миналата седмица купувах от Сточна гара "501 стоки".
2 бр. 10х10 и 7 бр. 8х8 4-ри метрови с рендосването ми излезе около 140 лв.
При рендосването излизат 9х9 и 7х7.О899 2б2 1З2
Коментар
-
А аз имам една крива 3 метрова греда, която искам да използвам за декорация. Трябва да се среже на 2 по цялата дължина. Сечението е примерно 20х20 сега, искам да станат 2 греди дебели по 10 см и с по една гладка стена която да се залепи към тавана... Въпроса е в склад за дървен материал (като тези по Околовръстното) ще ми я срежат ли или трябва да търся някакъв цех? Благодаря.Technical Rescue Direct - life lies in courage
http://www.offroad-bulgaria.com/show...60#post3258660
Коментар
-
Необходимо ми е малко количество брезов шперплат-20мм и 10мм(по няколко плочи).
Може ли някой да ме насочи от къде да си го купя в София?
Ще правя мебели(челни елементи) от него.
Такова е заданието от архитекта...
Коментар
-
Ако не намерите с какво да ги рендосате, мога да ви предложа ръчно ренде.Ама и да си ги вземеш рошави с електрическо ренде става много бързо. Ако не ти се дават пари вземи на заем, но ако си направиш сметка ще разбереш, че примерно 10 рендосани греди и 10 нерендосани греди + закупуване на ренде са горе доло една и съща сума пари. После поне ще ти остане рендето и за домашна работа ще те откара доживот, зер си трябват такива неща. Едно ренде на Спарки колко да е, да е най - много 150, 160 лв и са им качествени продуктите, Бошове също разни, макити, уж маркови, ама то все ще ги дадеш тези пари, после поне ще ти остане рендето. А работата с него става бързо и приятно.
Ако е машина, нека бъде немска!
XJR 1200
ETZ 150
Kawasaki Ninja ZX10R
Коментар
-
Първоначално публикуван от artefekt Преглед на мнениеНеобходимо ми е малко количество брезов шперплат-20мм и 10мм(по няколко плочи).
Може ли някой да ме насочи от къде да си го купя в София?
Ще правя мебели(челни елементи) от него.
Такова е заданието от архитекта...Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар