Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помощ Дървояди

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Помощ Дървояди

Първоначално публикуван от sparkybg Преглед на мнение
    Някакво специално за дървояди Savo ли? Щото ако същото, дето за мухъл, то е белина с вода.
    Профилактична защита на нов и стар дървен материал
    За да предпазите дървения материал от разрушаване от плесени и биологични вредители, като дърворазрушаващи гъби и насекоми, Вие трябва да изберете подходящото за това средство. Изборът зависи главно от предназначението на обработваемия дървен материал: дали ще е в екстериор, или в интериор.
    В случай, че обработвате стар дървен материал нападнат от дървесен червей или бръмбар дървояд, използвайте Bochemit Plus, който не само ще Ви избави от вредителите, но и ще осигури ефикасна профилактична защита в бъдеще.... от тук

Естественно има и момент на реклама на останалите им продукти, но и те на са грешка
    Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от vuk varna Преглед на мнение
      СО нали задушава? А и насекомите дишат
      Насекомите дишат по друг начин.

Коментар

Вени тази маса е 3м и 6 пейки а гадините бачкат ли бачкат.
        А материала е страхотен модела и изпълнението също искамисе да уморя гадините.

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
          Вени тази маса е 3м и 6 пейки а гадините бачкат ли бачкат.
          А материала е страхотен модела и изпълнението също искамисе да уморя гадините.
          Братко, от сърце ти желая успех срещу тварите.
          Тоя успех ще ти донесе и голямо удовлетворение - ще си от малцината, успели..

Стискам ти палци!!!

Коментар

Преди мнооого години такива гадини се бяха появили и в нашият паркет. Само не знам дали са били съвсем същите, че правеха по-малки дупчици. Поради липса на препарати ( или незнание) ги уморихме с ракия ( знам, че ще ми се скарате за разхищението, но тогава имаше много). Сутрин и вечер поливахме участъка с първак ( е не много обилно да плува чак). След около половин час излизаха малките гадчета. И така за няколко дни изчезна проблема. Преди около 2 години ( защото вече е успешно прбвано) уморихме един голям гад в корниза за пердето. Тогава съпругът ми пълни отворите със спринцовка. Успя да извади доста голямо червейче. Не знам само за масата и пейките, колко ракия ще отиде.
            Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от jenia7812 Преглед на мнение
              Не знам само за масата и пейките, колко ракия ще отиде.

Вълков, е те това е повод, жена ти няма да ти мрънка че си всяка вечер на масата, пък и нищо ни ти пречи да ги напивате заедно
              Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                Вълков, е те това е повод, жена ти няма да ти мрънка че си всяка вечер на масата, пък и нищо ни ти пречи да ги напивате заедно
                Ма тя мойта изобщо не мрънка.
                Ако искате елате и компания ракия бол.

Коментар

Щом става с ракия, значи още по-ефикасно ще бъде с някакъв много силен спирт?
                  Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...

Коментар

По-горе писах че след обработка с Бохемита още го чувам гада.. но интересното е че последните няколко дни не съм го чувал / беше ми точно над главата/. Надявам се че препарата е проработил Ще докладвам по-натам
                    Николай
                    VITARA 1.6, 93 къса кабр
                    КИА СПОРТИДЖ 2.0 бен, 2002

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                      Хм, то тая работа е беля работа..

На тия маси, ако Вальо се сдуши с дървоядите, и да седнат да пият ракия заедно....

Маани, маани...

Коментар

М-дам, спринцовка, качествен химикал (не пречи и много видове) и упоритост, че тези три метра...
                        Това с ракията е излишно, в случая, според мен ефекта не е от спирта, а от това, че са лишени от достъп на въздух, т. е. и вода ще свърши тази работа
                        Най-чудното в цялата работа е, че става въпрос за орех - за първи път чувам/виждам орех нападнат от дървояди!
                        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Аз се боря със спринцовка и терпентиново масло (купих си ги от кварталната аптека). Успях да изкарам едната гад- беше голяма колкото оризово зърно. Обаче скърцаше в дивана като филхармоничен оркестър! Кофтито е, че пак се чуват симфонии от дивана, а под него е дюшемето- циклено и лакирано преди 2 години... Е, там ако се преместят ще изгубя битката! Обаче се боря, на етикета на терпентиновото масло пише, че се ползва за инхалации. Инхалирахме се здраво, макар и на отворени прозорци. А идва зима... те'з гадове не спят ли зимен сън... .

Коментар

Първоначално публикуван от komisar Преглед на мнение
                            те'з гадове не спят ли зимен сън... .
                            Ако спреш да се отопляваш - да.

Коментар

Помощ - и нашата маса (плота е от черница, краката от орех) нападна такъв гад и като го слушам как яко бичи напоследък, явно расте и набира все повече сили... Сигурно си е бил в дървесината, защото масата е от една година, а преди не сме имали подобно озвучаване в къщи.
                              Някой скоро да се е сборил успешно с гадината, да каже метода/средството?
                              ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Докторска слушалка, бормашина.....

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X