От: Търся-Предлагам работа

А ти какво му даде бе майна .. .. , каза му се на момчето че в западната част където е и Храбърско  има камара предприятия и че пътуването до другия край на града струва бая време и пари.
.. , каза му се на момчето че в западната част където е и Храбърско  има камара предприятия и че пътуването до другия край на града струва бая време и пари.
Аз съм от Сф. не съм пришълец , ама при всяка възможност гледам да бъда навън от тая лудница . По близо до природата...

Първоначално публикуван от agogov

Преглед на мнение

.. , каза му се на момчето че в западната част където е и Храбърско  има камара предприятия и че пътуването до другия край на града струва бая време и пари.
.. , каза му се на момчето че в западната част където е и Храбърско  има камара предприятия и че пътуването до другия край на града струва бая време и пари.Аз съм от Сф. не съм пришълец , ама при всяка възможност гледам да бъда навън от тая лудница . По близо до природата...

.... Е, не точно, ама като си помисля колко възможности пропилях и на дърти години пак почнах от нула, малко ме е яд на мене си
.... Е, не точно, ама като си помисля колко възможности пропилях и на дърти години пак почнах от нула, малко ме е яд на мене си  ... А иначе сериозно, търси работа на максимум половин час път от дома ти, иначе ще ти писне от пътуване. Разстоянието винаги е свързано с изненади и непредвидени разходи,
 ... А иначе сериозно, търси работа на максимум половин час път от дома ти, иначе ще ти писне от пътуване. Разстоянието винаги е свързано с изненади и непредвидени разходи,

Коментар