Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Декоративни зайци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Декоративни зайци

О, грижат се и още как
    Прибирам се от работа и намирам двамата хубавци да търкат с четка тапетите и мокетите. Ченето ми увисва и тръгвам да търся причината. Видимо причина няма, всичко е наред. После се сещам, че кучето не ме посрещна на двора. Питам къде е и разбирам, че съхне на терасата. След изрична забрана да припарва в къщи! Хубавците го окъпали, че било мръсно, пък то решило да се подсуши където намери И нито съм чистил клетки на хамстери, нито съм сменял водата на рибките

Коментар

Зайците дават възможност да се покаже на децата, как се създава поколение, какво означава бозайник...

Може да се проследи зачатието и раждането, отглеждането на малките и то в изобилие...

И отново и отново..... зайците могат да носят на "бис"!

И ние вдигаме самолета, но има какво да научим от тия твари!

Коментар

Зайци гледа баща ми. И понеже от малки моите са расли с тях, не можаха да приемат любимците си в тавата. Не можаха и да простят на дядо си. Явно с всеки е различно. Сега приемат живота, но не могат да надскочат отпечатъците в съзнанието си

Коментар

Зайци гледам цел животЕ па това кой какво ще им предложи в тоя живот по това рипат
          К мирной жизни не пригоден.
          Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
          ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Твойте зайци са като танк Т-34!

Тук говорим за нещо като макети на такова нещо...

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
              Твойте зайци са като танк Т-34!

Тук говорим за нещо като макети на такова нещо...
              Всичките са ездачиМечтая да съм като тяхДай Боже
              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Преди години имаше една афера в Щатите...

Фирма предлагала декоративни прасенца, миниатюрни, виетнамска порода, по 200 долара парчето...

За един месец продала 1000 бройки...

Обаче след няколко месеца прасенцата надвишили "стандарта" и започнали да си стават чисти свине...

Така, че не се ловете на "декоративни прасенца", освен ако не е по Коледа...

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                  Spass55 има хубав разказ за домашен заек
                  http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...&postcount=105

Коментар

Не е чак такова нещо....

Тия са кротки и гальовни!

Само мъжкият има един много гаден навик, през ноща в малките часове пощръклява и започва да скача в клетката и да удря със шутове пластмасовия леген.. Получава се акустичен шокиращ ефект и няколко пъти през ноща скачам с мисълта че става земетресение и мебелите падат!

Коментар

Искрено съм се смял на разказа-все едно е описал моя заек, с малки разлики относно кулинарните му предпочитания. Моя нагъва всичко, даже преди време го прецаках с една люта чушка, като отмъщение, че изяде кабела на ютията....
                      "Законите са много хубаво нещо, ама когато важат само за другите..."
                      Неизвестен мъдрец

Коментар

При мен заека изяде 2 пъти кабела на лаптопа и 1 път на зарядното за телефона, странно че гризе само на слабия ток- след адаптера ??

Коментар

Момци, помагайте и най-вече Стария!

Преди време купих "женско" другарче на мъжкаря, много го хареса и не спря да му се катери, но нещо явно има проблем, защото палачинката взе да се обръща!

Най-лошото е че не знам как им се определя пола, изглеждат съвсем непознато...

Коментар

Първоначално публикуван от Volk Преглед на мнение
                            Момци, помагайте и най-вече Стария!

Преди време купих "женско" другарче на мъжкаря, много го хареса и не спря да му се катери, но нещо явно има проблем, защото палачинката взе да се обръща!

Най-лошото е че не знам как им се определя пола, изглеждат съвсем непознато...
                            Наборе ти слива не си ли виждалТе така е на женскитеА на мъжките е като тръбичка като им опънеш козината
                            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Аз знам, че като са бебета не може да им се определи пола.

Коментар

Така е, чувал съм, че трябва да се правят изследвания за определяне на пола, както е например при папагалите.
                                Аз съм голям почитател на декоративните зайци, преди две години имах два, сив и черен, много красиви, но здадоха богу дух в скоро време. Много искам да си взема огромен (кралски) заек, който да отглеждам в провинцията.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X