Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помагайте, до гуша ми дойде да гледам "Ну Погоди"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Помагайте, до гуша ми дойде да гледам "Ну Погоди"

Колеги помагайте,
    от около 1 месец сина ми на 2 г. се е влюбил в "Ну погоди". Имах някакъв диск с 20-тина серии и откакто почнх да му го пускам няма отърване. Връщаме се от ясла и се започва "Ишка Баю-Баю" - т.е. "Искам Заю-Баю"

Даже се е научил сам да си натиска копчето на DVD-то и той диска си е зареден и както си гледам новините изведнъж ми тръгва "Баю-баю"
    Много хубава анимация е за малки деца, но 1 месец ми е малко в повече.

Дайте някакви линкове да сваля от някъде Том и Джери, Розовата пантера и други такива, че само "Ну погоди" не се трае.

Иначе сериите са много хубави, защото са с хубави образи, детето вече ги знае наизуст и предварително ми обяснява какво ще стане. Музиката също е много хубава. Не искам да му пускам анимационните канали, защото съвременните филмчета са с разни разкривени, ръбести картинки - как да му обясня какво има на екрана, като понякога и аз не знам какво виждам? А при "Ну погоди научи сума ти нови думи, като му ги показвам на екрана.

Тия дни като ми остане повечко време ще взема да кача сериите някъде тук, много са хубави за малки деца.

До: Помагайте, до гуша ми дойде да гледам "Ну Погоди"

в замунда ги има всичките 3поредици по 5-6филмчета.

Коментар

Има още толкова нови серии на "Ну, погоди!".

Ако не е спешно (а май ситуацията е такава) ще помогна с разни филмчета в началото на септември.

Опитайте и в замунда-та, там май има доста.

Коментар

Намери му Кученцето Кипер. Kipper the dog. Изключително готино и културно филмче. В момента с щерка ми е същата работа като твоя мъник с ну погоди. "Ау Ау ? Да ?"
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

патето Яки,кучето чопер.....не го намирам никъде...а е доста забавна анимация ,от времето на нупагади.

Коментар

В едно списание четох следното:
            "Когато детето ми откри Cartoon network ми се прииска да изпратя кашон уиски на създателите му. Само куриерската такса ме спря..."
            Така, че не си само ти. Всички родители са мина ли по този път. На мен например ми беше писнало от играчки с батерии, които "пеят" в най-добрия случай 3 различни мелодии. И с нетърпение чаках момента в който батериите умират. А това беше в началото на китайската инвазия по нашите ширини, и всички баби и лели си мислеха, че са ударили бинго, като са купили такава хобава играчка-дето свири, и само трябва да и се сменят батериите

Та търпение, след някой друг месец ще си намери ново занимание, а след някоя друга година ще ти се иска да се върнеш при проблема с "Ну Погоди"

Жив и здрав да ти е!
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Силно препоръчвам филмчетата от поредицата BABY EINSTEIN.
              Има :
              Baby Einstein - Baby Beethoven - Symphony of Fun
              юBaby Einstein - Baby Da Vinci
              Baby Einstein - Baby Bach - Musical Adventure
              Baby Einstein - Baby Macdonald
              Baby Einstein - World Animals
              Baby Einstein - Numbers Nursery
              Baby Einstein - Neighborhood Animals
              Baby Einstein - Language Nursery
              Baby Einstein - Baby Van Gogh - World of Colors
              Baby Einstein - Baby Shakespeare - World of Poetry
              Baby Einstein - Baby Santa's Music Box
              Baby Einstein - Baby Noah - Animal Expedition
              Baby Einstein - Baby Newton - Discovering

Ценното им е,че са предназначени за деца от 2 до 5 годишна възраст,като им помага лесно да разбират и опознават света около себе си,по един изключително красив,шарен,музикален и положителен начин.Има приятни мелодии,бавен успокоява дамски глас обясняващ кое как се казва ( на английски верно,но пък е добре децата да свикават от малки),красиви играчки...
              Всички филмчета са тематични и занимателни.Определено си заслужават в пъти повече от дебилните анимации по Jetix (който лично изключих от кабелната си) или разни покемони и нарута и всякакви грозотии...Все пак за децата е важно да се изгражда положителна нагласа към техния свят.Синът ми се влюби в тях от раз,а най интересното е ,че и на мен са ми любопитни
              Можете да ги откриете в Замундата.В търсачката напишете Baby Einstein
              Силно препоръчителни за децата Приятно гледане и на вас
              Последно редактирано от charger; 13-08-09, 02:29.
              Пътят е целта.

Коментар

Zamunda-та е твоето място

Том & Джери - има колекция около 40 GB
                Братът на мечката 1 и 2 (първата част е дублирана на български)
                Франклин - дублирана на български

Със сигурност има и много други, това са тези, през които преминахме досега. Още сме на Франклин

Коментар

Търпение колега , така ще е поне още 10-ина години, ще се сменят само имената на филмчетата...
                  Колкото и да ми е странно, каквото и отвращение да предизвиква в мен модерната ръбеста анимация, децата я харесват
                  Не забравяйте само да не позволяваш на мъничето да седи колкото си иска пред телевизора, въведете си правила за това още отсега. На моите деца беше и все още е 1, най-много 2 часа на ден
                  ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Фани, подкрепям напълно мнението ти! Съжалявам колегите с по-малки деца, но...това е положението. в общи линии успях да свикна преди години с Батман и Спайдърмен, после привикнах и на звучните играчки...Сегашните анимации прехвърлят всички очаквания-представа си нямате какво може човек да научи от тях Точно в Бъгс Бъни има една фраза, която "успокоява"-"Ако не можеш да ги победиш-сдружи се с тях"/или както и да я тълкувате/! Спокойствие и бягайте в другата стая-това е!

Коментар

Също и в арена има доста анимация.Понеже с каката минахме през този етап - да споделя.Като ми писнеше скривах диска и казвах , че се е развалил.Следва друго филмче 1 месец и пак така.Успех!
                      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Точно със серията Baby Einstain, е добре да бъдете заедно с детето си и да му разяснявате какво гледа,ако има въпроси.Така се помага и за развитието му в интелектуален план.Не съм съгласен .че телевизията е средство за "пусни и забрави".Все пак децата на тази възраст са доста впечатлителни и е желателно да има възрастен за диалог.
                        Изхождам от това как аз се държа със своите,но все пак помислете и в дългосрочен план,дали детето да вярва повече на телевизията,интернет,приятелите си или на вас.
                        За съжаление,понякога за да си "спечелим "време, оставяме хлапетата "под контрол" на ТВ или РС.Вредата се вижда след години.Нека сме по отговорни

Препоръчвам и Барбароните.
                        Пътят е целта.

Коментар

Замунда, пълен комплект на хитрото пиле"road runer" и каръка койот.
                          ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Пинко

Патката Дъфи Дък

Има какво да се гледа, дори да се забавлявате двамата.

Коментар

Благодаря за съветите на всички. Май всички пътища(линкове) водят към Замунда-та.
                              Мислех някакси да се размина с таз галимация с регистрация там, четене на хелп-инфо как аджаба се работи с торенти, споделяне на файлове и пр., но май няма начин.

Ще потърся непременно Бейби Айнщайн - нещо такова образователно ми трябва. Не искам да го оставям сам пред екрана да му се изглажда мозъчето.
                              Въпреки че с Ну погоди е голям рахат за 10-тина минути. След това идва при мен и ме дърпа от компютъра да седна при него и да гледаме заедно

btw напомниха ми е качването тук на епизодите на "Ну погоди" може да не бъде позволено? Ще бъде ли проблем да ги кача?
                              П.П. Замундата не ме пуска да се регистрирам - изчерпани били акаунтите.
                              Последно редактирано от petrof; 13-08-09, 23:13.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X