Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Помагайте, до гуша ми дойде да гледам "Ну Погоди"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Помагайте, до гуша ми дойде да гледам "Ну Погоди"

Колега, радвай се на тези години и моменти (макар да съм сигурна че го знаеш) - едни от най-хубавите са и няма връщане назад...
    А да споделяте нещата, които интересуват малкото човече - какво по прекрасно от това!
    И не забравяй съветът ми за правилата, но трябва всички възрастни у вас да ги спазвате и изисквате.

П.С. моите пък сега са луднали по "Фемили гайд" и какво да ви кажа... полудявааааам...
    ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА!

Коментар

Първоначално публикуван от petrof Преглед на мнение
      Колеги помагайте,
      от около 1 месец сина ми на 2 г. се е влюбил в "Ну погоди". Имах някакъв диск с 20-тина серии и откакто почнх да му го пускам няма отърване. Връщаме се от ясла и се започва "Ишка Баю-Баю" - т.е. "Искам Заю-Баю"

Даже се е научил сам да си натиска копчето на DVD-то и той диска си е зареден и както си гледам новините изведнъж ми тръгва "Баю-баю"
      Много хубава анимация е за малки деца, но 1 месец ми е малко в повече.

Дайте някакви линкове да сваля от някъде Том и Джери, Розовата пантера и други такива, че само "Ну погоди" не се трае.

Иначе сериите са много хубави, защото са с хубави образи, детето вече ги знае наизуст и предварително ми обяснява какво ще стане. Музиката също е много хубава. Не искам да му пускам анимационните канали, защото съвременните филмчета са с разни разкривени, ръбести картинки - как да му обясня какво има на екрана, като понякога и аз не знам какво виждам? А при "Ну погоди научи сума ти нови думи, като му ги показвам на екрана.

Тия дни като ми остане повечко време ще взема да кача сериите някъде тук, много са хубави за малки деца.
      е ти поне имаш диск,аз имам само епизодчето с някаква саксия незнам колко пъти съм го гледал и все пак ти съчувствам
      Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Никой не се сети за Татко Барба?

Коментар

Бамби - е най-похдящото май ...
          Мечо Пух
          Снежанка - на Дисни
          Красавицата и Звяра - пак на Дсини
          Лило и Стич
          Мулан
          Лейди и Скитника

Тези 2 имат и вредни въздействия за малки деца ..
          Хапане ритане ,ядене на сладки боклуци ...но пак са по-добре от телевизията ...
          Мадагаскар
          Ловен сезон
          Дано съм полезна...
          Брата на Мечката вече са го писали ... но има места където Бебето - на година и 8 м. плаче , където има ловци ...
          Имаше и един филм за Ламата император - Куско - не се сещам точното име на филма ...също не лош...

Том и Джери все се бъхтят и затова у нас не ги пускаме ...
          Последно редактирано от iai-bg; 13-08-09, 23:25.
          Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

Те днешните деца не са като нас-имат отвсякъде информация.
            Обикновенно родителите пречупват играчките и филмите за децата през своята призма-това за което те са си мечтали някога или това което им е харесвало-нормално е все пак децата са огледало на родителите си.
            Аз лично се стремя да разбера първо впечатленията и желанията на моето отроче,после му казвам моето мнение и заедно вземаме решение как да станат нещата.
            Свободата да вземаш решение дава желание за тяхното изпълнение.Та в тази връзка и за филмчетата -Жетикс,картоон нет ворк,филми от компютъра няма ограничение,но се гледа определно време след това се прави нещо друго-четене, игра с конструктори,игра с топка, математика и т.н.Просто трябва разнообразие.
            Но за всичко детето само трябва да е взело решение.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение

И за приказки под шипковия храст, заека с карираните уши, семейство Мейзга....
              Бе сетихме се ама...
              ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Уффффф 'ного сложна таз Замунда ве

То има един лаф на системните администратори - "Един месец ровене в настройките, спестява 2 часа четене на документация"
                Май ще трябва да се чете, да се инсталират торент клиенти и т.н. Не е просто да кликаш и сваляш.

Коментар

Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнение

И за приказки под шипковия храст, заека с карираните уши, семейство Мейзга....
                  ...Ум белия делфин, за малко по-големите - Арабела, призраци под виенското колело...
                  Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Уффффф 'ного сложна таз Замунда ве

То има един лаф на системните администратори - "Един месец ровене в настройките, спестява 2 часа четене на документация"
                    Май ще трябва да се чете, да се инсталират торент клиенти и т.н. Не е просто да кликаш и сваляш.
                    Инсталираш Bit Comet /навсякъде има/, после просто го стартираш, влизаш в Замундата и кликаш отгоре на файла. Той се отваря с Бит Комета, задаваш му в коя директория да сваля и чакаш да се свали. Ако няма субтитри в папката има един бутон долу, който е линк съм субтитрите. Кликаш, сваляш, слагаш в папката и гледаш.
                    http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
                    http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от ittso Преглед на мнение
                      ...Ум белия делфин, за малко по-големите - Арабела, призраци под виенското колело...

Важат само рисуваните.
                      п.п.
                      Само се сетих за една народна поговорка:
                      "Ум царува, Ум робува, Ум белия делфин", сори.
                      ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от marin199 Преглед на мнение
                        Инсталираш Bit Comet /навсякъде има/, после просто го стартираш, влизаш в Замундата и кликаш отгоре на файла. Той се отваря с Бит Комета, задаваш му в коя директория да сваля и чакаш да се свали. Ако няма субтитри в папката има един бутон долу, който е линк съм субтитрите. Кликаш, сваляш, слагаш в папката и гледаш.
                        Благодарско

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                          По горе съм ги споменал като Барбароните
                          Имам ги на две СДта,заедно с цялата серия на Бейби Айнщайн ДВД,затворени в mdf формат.С Daemon Tools,се монтират виртуално и се записват като нормално ДВД

Давайте идеи къде да качвам тия 40 (!) гб
                          Ако не стане тази нощ,от неделя вечерта ще ги имате
                          Последно редактирано от charger; 14-08-09, 02:19.
                          Пътят е целта.

Коментар

Колеги помагайте,
                            от около 1 месец сина ми на 2 г. се е влюбил в "Ну погоди". Имах някакъв диск с 20-тина серии и откакто почнх да му го пускам няма отърване. Връщаме се от ясла и се започва "Ишка Баю-Баю" - т.е. "Искам Заю-Баю"

Даже се е научил сам да си натиска копчето на DVD-то и той диска си е зареден и както си гледам новините изведнъж ми тръгва "Баю-баю"
                            Много хубава анимация е за малки деца, но 1 месец ми е малко в повече.

Дайте някакви линкове да сваля от някъде Том и Джери, Розовата пантера и други такива, че само "Ну погоди" не се трае.

Иначе сериите са много хубави, защото са с хубави образи, детето вече ги знае наизуст и предварително ми обяснява какво ще стане. Музиката също е много хубава. Не искам да му пускам анимационните канали, защото съвременните филмчета са с разни разкривени, ръбести картинки - как да му обясня какво има на екрана, като понякога и аз не знам какво виждам? А при "Ну погоди научи сума ти нови думи, като му ги показвам на екрана.

Тия дни като ми остане повечко време ще взема да кача сериите някъде тук, много са хубави за малки деца.
                            Напълно те разбирам и ти съчувствам и моя син е на 2г.без 1м. и дереджето е същото само че не вика БАЮ а Въчо.Пробвахме и с ТОМ и ДЖЕРИ и с какво се сетиш и нищо Въчо то Въчо но поне е хубаво децко не като сегашните модерни дивотии
                            Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнение
                              Те днешните деца не са като нас-имат отвсякъде информация.
                              Обикновенно родителите пречупват играчките и филмите за децата през своята призма-това за което те са си мечтали някога или това което им е харесвало-нормално е все пак децата са огледало на родителите си.
                              Аз лично се стремя да разбера първо впечатленията и желанията на моето отроче,после му казвам моето мнение и заедно вземаме решение как да станат нещата.
                              Свободата да вземаш решение дава желание за тяхното изпълнение.Та в тази връзка и за филмчетата -Жетикс,картоон нет ворк,филми от компютъра няма ограничение,но се гледа определно време след това се прави нещо друго-четене, игра с конструктори,игра с топка, математика и т.н.Просто трябва разнообразие.
                              Но за всичко детето само трябва да е взело решение.
                              Не може да оставиш детето само да избира !
                              Сина ми на година и половина се научи да включва телевизия Планета ... Семпла игрива музичка шарени картинки дето се сменят често , хубави каки със захаросани цици ..(аз го кърмех още тогава)..и той разбираше от тези неща ....
                              Спряхме кабелната телевизия - и сега съм доста доволна , че не знае имената на всичките мадони .. и не бленува само за дистанционното.
                              Телевизията е супер вредна , ако ще и да е само заради рекламите, бедствията и промиващите мозъка игри и сериали в които се случва само едно и също .
                              Мария Стоева 0889 82 51 и 87.

Коментар

В vbox7 има колкото искаш и ну пагади и том и джери . И при мене нещата са същите дъщерята е ня 2.5 години и вече на том и джери всички серий ги знам на изуст.
                                Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X