Преди 4 дни си боядисах косата с вечната черна боя. Уж, да съм кипра за банкета на службата. Патка...
Така и не отидох на тъпия банкет, но още същата вечер по цялата ми кожа сякаш лазеха мравки. На другия ден имах малки подутини по главата, които ме сърбяха и аз на сън несъзнателно съм ги чесала до кръв. Сега вече цялата ми главица е в кървящи и зарастващи рани. Бях на лекар. удрят ми инжекции Metilprednizolon, пия еднократно на ден противоалергичното лекарство Zodak и щерката ми маже бойните рани с Алергозан, което си е бая трудно, предвид дългата ми коса. Приличам на индианец, намазан с меча мас преди битка! Липсва ми само едно перо на скалпа, или най-добре да си го забия "отзад", загдето съм така загубена, та си вапцах косите с това чудо на тежката химия. До момента няма подобрение, освен, че спя като заклана от лекарствата. След час смятам да я подкарам с моите си билки...лошото е, че ми се подуха и ме болят лимфните възли под ушите и...се притеснявам наистина. Чакам някой вещ по въпроса - в см. лекар от форума да даде съвет.

Коментар