Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На преглед в демократична болница.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• На преглед в демократична болница.

Наложи ми се, заради диабета и смяна на лекарства да отида на лекар.
    Аз се пазя, да не ме назначат за пациент на пълен договор и не бях ходил в държавна болница от години.
    За посещение при ендокринолог трябва направление от личен лекар. Т.е. трябва да отидеш до личния лекар. После да си запазиш час при ендокринолога. После да потвърдиш тоя час. После отиваш на лекар. Ако пропуснеш нещо от процеса, няма проблем. Моля на касата 80 кинта.
    Като излезеш от ендокринолога, ако случайно излезеш жив, с рецептата трябва да отидеш обратно при личния лекар да ти пусне рецептата по здравна каса. ..... за да ти намалят 10-15лв от цената.

Къде е оня специалист, демократ с бейзболната шапка, да му разкажа как ходеха на лекар, в детска градина, на училище и в университета тия с ватенките.

Баси. Наведените на изток не бяха чак толкова ниско наведени

Демокрацията се изразява само във възможността да си направиш лоби и да краднеш и грабиш колко ти душа иска безнаказано.
    ...а и да гледаш рекламите на лекарства които не лекуват по телевизията, между турския сериал и чалга силиконите.
    Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
    Вальо O888557Ч7Ч
    Silverado 1.3 i

.....за да ни е гот даже няма и вазелин . Добре , млада красива докторка приятен разговор, ама ехография на топчЕто на гърлото ми 50 лЪва кеш ( то не се покривало от талона ) това при мен (есента на миналата година) талон и преглед след записване и т.н..........
    0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Не, че е успокояващо, но със зъболекарите е по-зле. Реално ЗК не може да се използва.
      Dacia Duster 1.5 dci 4х4 (екзотичен автомобил)

Коментар

Mдааа, много ни отне демокрацията. Особено на някои от вас. Що не отидете да се полекувате недемократично - ей къде е Мацква, или Минск.

Коментар

• kbot
          kbot коментира
          Редактиране на коментар
          А защо пък точно там? И що си мислиш, че сме против демокрацията?

Първоначално публикуван от ивайло Преглед на мнение
        Mдааа, много ни отне демокрацията. Особено на някои от вас. Що не отидете да се полекувате недемократично - ей къде е Мацква, или Минск.
        За Минск може да останеш силно и приятно изненадан от качеството.

Коментар

За Минск не знам, ама за Лвов по онова време на СССР дето много реват за него - мой близък приятел се налага да влезне в болница
          След две седмици опити за лечение млада добронамерена лекарка му казва " Ако искаш да се излекуваш, отивай си в България. Тук повече нищо не можем да направим"
          И така се случи - дойде си...втора година студент, беше стипендиант към един от нашите "големи" заводи
          Панайот Бърдарски
          0887 60 77 22

Коментар

Не разбрах само защо набъркахте кадърността на лекарите по света с организацията на здравеопазването у нас.
            За да те излекува един лекар, трябва не само да знае как а и да иска да го направи. ...и когато интереса клати феса ...ставаш пациент за постоянно.
            Вальо O888557Ч7Ч
            Silverado 1.3 i

Коментар

Добре, че още си нямаш работа с болници или пази боже - с операции. Или със бърза помощ. Тогава ще видиш какво е зле...

Коментар

• drukman
                drukman коментира
                Редактиране на коментар
                'що ли нямам никакъв интерес....

• ezhko
                ezhko коментира
                Редактиране на коментар
                😀 !

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение

...а и да гледаш рекламите на лекарства които не лекуват по телевизията, между турския сериал и чалга силиконите.
              То и рекламите станаха идиотски открай време...Абе едно време имаше реклами на коли, на уиски, на Малборо с каубоя, на какво ли не. Сега само уйбет и лекарства..Днеска една реклама- младеж в аптеката пита нещо, аптекарката му дава свещички да си ги завира у г..а, и тоя цъфва на другия ден с букет, засмен, че много му харесало и иска да я види ...Бива олигофрения, ама вече..
              0899 шест5313нула
              За всекиго по нещо

Коментар

Я, ти като лекар ми обясни как тия се размножават, като от зад не ставало?
                Вальо O888557Ч7Ч
                Silverado 1.3 i

Коментар

Първоначално публикуван от drukman Преглед на мнение
                  Я, ти като лекар ми обясни как тия се размножават, като от зад не ставало?
                  Бъди позитивен всеки мек отнася още един със себе-повече жени за нас.
                  Ай наздраве!

Коментар

И все пак по темата.
                    Социалното здравеопазване тук не става.
                    На всички нива и равнища.
                    Ако искате да се лекувате имате две опции.
                    Или търсите платен вариант тук или същият,но навън.
                    Пробвано вече доста години по всички параграфи от мен и близките ми.
                    И те така.
                    Няма страшно в умирачката...
                    Страшното е да си жив!...

Коментар

Какво общо имам аз със социалното здравеопазване. Аз си плащам. Социално е само за манга... тъмно зелените. .... на които пак аз плащам.
                      Да ми върнат парите които съм платил за 45 години и да правят каквато си искат политика.
                      И децата ми са родени платено, и апандисита ми струва 2к лв. За зъбите да не говорим.
                      Вальо O888557Ч7Ч
                      Silverado 1.3 i

Коментар

• ezhko
                        ezhko коментира
                        Редактиране на коментар
                        А платените ти лекари върху кого иначе щяха да се учат?

• blackfirefly
                        blackfirefly коментира
                        Редактиране на коментар
                        Така е в татковината,... От родилното до гробищата всичко става с избор на екип, рушвет, мой човек, капаро, връзки, почерпки и все в този дух. Сами си го търсим, вършим. Хвалим се с подобни неща и даже се имаме за тарикати. Целият ни живот е така...

Вальо..И като се ядосваш какво ще стане, освен да вдигнеш още и захар, и кръвно и всичко...

Дано не стане и по-зле, че ей ги за чужбината какво пишат. Джорджоне вика, че си записваш час за специалист за след една година минимум, а онзи в Калифорния дал 6000 гущера за ЯМР да му снимат лакътя, та има и далеч по-зле..

Освен това, оня ден си говорим с един мой приятел от Якутия, та ми се смее, че му викам, че бръсне ветър тука, а той - "Аа, у нас за борду минус сорок, но все в поядке "..И псувам ли псувам за всичко у нас, а той вика- ВСИЧКО, което се случва навсякъде по света, е угодно на управляващата политическа класа...Така, че е- избори идат, квото зависи от човек, па може и чудо да стане...
                      0899 шест5313нула
                      За всекиго по нещо

Коментар

• ezhko
                        ezhko коментира
                        Редактиране на коментар
                        Избори, без участие в издигането на кандидати: " Или ще ми даваш, или ке те имам!"

• sonda
                        sonda коментира
                        Редактиране на коментар
                        Каквото Е възможно в настоящата ситуация- това. Друга възможност за сега няма.

ПРЕДИ да отидеш на лекар - ако нямаш кой роднина или много близък приятел лекар да те консултира:

Отваряш супердок и прекарваш 10 минути четейки отзивите за лекаря при който мислиш да идеш.
                      АКО единствените оплаквания са че не си спазва часовете - перфектен лекар е - отивай.
                      Ако има оплаквания от отношение, необясняване, претупване, нагрубяване - бегай с 200.
                      И намери специалист който е само с оплаквания от графика.

Тоз съвет може да Ви спаси от 5 до 50 години от Живота.

п.с. Зъболекарите са зъбо-ЛЕКАРИ - работят близо до мозъка и там е по-отговорно и по-бързо стават поразии отколкото при 50% от другите специалисти.
                      Така че ако ЗК му е проблема - значи е добър зъбо-лекар и не си губи времето с бюрокрация, вместо да лекува.

Коментар

• kbot
                        kbot коментира
                        Редактиране на коментар
                        С лева приключихме явно ...

• Гаврил Груев Хлътев
                        Гаврил Груев Хлътев коментира
                        Редактиране на коментар
                        Аз нямам фиксации, а гледам фактите, за разлика от ...

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 14,445 в 10:11 на 30-01-26.

Зареждам...
                    X