От: Боята за коса- голям проблем или просто дразнител
Въпроса е принципен.
По-добре с естествен цвят свежа и красива по своему отколкото черна с рани, петна, комплекси и нерви.
Кожата има нужда да диша, и добре кръвоснабдена за да е здрава. Подстрижи се, спри с боядисването и се масажираи всяка вечер. Кремове, маски, бои и шапки влиаят лошо на кожата на главата.
Потърси доктрор Тонкин, и двете ми деца имат големи проблеми с кожата, едното дори много го закъса от неправилни лечение.
Въпроса е принципен.
По-добре с естествен цвят свежа и красива по своему отколкото черна с рани, петна, комплекси и нерви.
Кожата има нужда да диша, и добре кръвоснабдена за да е здрава. Подстрижи се, спри с боядисването и се масажираи всяка вечер. Кремове, маски, бои и шапки влиаят лошо на кожата на главата.
Потърси доктрор Тонкин, и двете ми деца имат големи проблеми с кожата, едното дори много го закъса от неправилни лечение.
. Мразим русо и черно. Изобщо боядисани коси, гримове и простотии... То ако си грозен, освен да станеш по-грозен с изкуственото... кфо друго? Само дето сипвате милиарди в банките на разни концерни, дето трепат животинки да си тестват боклуците, от които после ви падат косите и кожите
. Изобщо не го разбирам тва... инак и аз се изрусих 2-3 пъти като тинейджър... ма после пораснах
Коментар