Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Моето здраве........

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Моето здраве........

Незнам какво ми става на тая година само проблеми с бъбреците и вече се хванах за главата . Незнам дали е тук мястото да пиша но почна да ми писва от лекари и всякакви такива индивиди......
    На 3 Януари тази година почна много да ме боли кръста , чак сълзи ми излизаха.Отидох в спешното на Окръжна болница след 3 часови глупости ми казаха , че имам остър пиелонефрит .Вкараха ми няколко "торби" с глупости във вените , изписаха ми няколко шепи хапчета и ме отпратиха .След 10-на дена вече бях наред , даже няколко пъти на профилактичен преглед ходих и всичко наред......
    В началото на Април пак същото , болки в кръста (бъбреците) , 41 градуса температура и т.н .Айде отново към спешното ..... пак няколко часа глупости и накрая пак същата диагноза "остър пиелонефрит" , този път останах в болницата зада ми вливат венозно антибиотиците и хапчета че нали и язва имам да нея товаря и нея .След 1 седмица в болницата , изписаха ме , направиха изследвания и всичко наред...... даже ми връчиха една по неграмотно от мен написана епикриза.
    От 2 дена целия този филм се повтаря .......... направо ще откача !
    Майка ми обиколи всички познати лекари , всеки гледа епикризата и незнае какво да прави...... питат пия ли си профилактичните хапчета...... да пия ги !
    Давайте някакъв акъл преди да се наложи да сменям бъбреци .
    Лудак

От: Моето здраве........

Колега пиша ти на лични! Имам уролог който ти го препоръчвам! Пращам ти координати!
    LZ1ZAH

Коментар

А кое е смешното, че не разбрах? Разделът ли е сбъркан?

Коментар

Сбъркан е явно. Оправено.
        Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
          Незнам какво ми става на тая година само проблеми с бъбреците и вече се хванах за главата . Незнам дали е тук мястото да пиша но почна да ми писва от лекари и всякакви такива индивиди......
          На 3 Януари тази година почна много да ме боли кръста , чак сълзи ми излизаха.Отидох в спешното на Окръжна болница след 3 часови глупости ми казаха , че имам остър пиелонефрит .Вкараха ми няколко "торби" с глупости във вените , изписаха ми няколко шепи хапчета и ме отпратиха .След 10-на дена вече бях наред , даже няколко пъти на профилактичен преглед ходих и всичко наред......
          В началото на Април пак същото , болки в кръста (бъбреците) , 41 градуса температура и т.н .Айде отново към спешното ..... пак няколко часа глупости и накрая пак същата диагноза "остър пиелонефрит" , този път останах в болницата зада ми вливат венозно антибиотиците и хапчета че нали и язва имам да нея товаря и нея .След 1 седмица в болницата , изписаха ме , направиха изследвания и всичко наред...... даже ми връчиха една по неграмотно от мен написана епикриза.
          От 2 дена целия този филм се повтаря .......... направо ще откача !
          Майка ми обиколи всички познати лекари , всеки гледа епикризата и незнае какво да прави...... питат пия ли си профилактичните хапчета...... да пия ги !
          Давайте някакъв акъл преди да се наложи да сменям бъбреци .
          Колега,синът ми имаше същият проблем.Една Докторка(да е жива и здрава 100 години)му изписа,кидни чай,има го в аптеките,след две години употреба на чая,
          не постоянна,всичко беше минало!През тези две години четири пъти ходи на Хисаря за по 14-дена.Вече три години след тези процедури,няма проблеми!
          0осем9осем7шест0осем7едно
          Миро

Коментар

Колега,не съм специалист, но давам едни билки, които са помогнали на мен и на много други.
            БИЛКИ-енчец,еньовче и жълта или бяла мъртва коприва.Копривите могат и двете.Най добре жълта.
            Съотношението е по равни части.
            Помага при спаружване на бъбреците, лошо оросяване на бъбреците и изкуствен бъбрек, както и при нетърпими болки и т.н
            Първи начин: студено приготвяне- 6 чаени лъжички от смесените билки ситно нарязани се киснат в продължение на 8 часа с 400 мл студена вода. Това представлява дозата за един ден и се препоръчва тя да бъде изпита бавно на малки глътки.
            Втори начин: Горещо приготвяне- 2 супени лъжици от ситно нарязани билки се заливат с 500 мл вряща вода и се киснат в продължение на 2 часа. От така приготвения извлек се пие дневно 4 пъти по една винена чашка преди ядене.
            СЪВЕТ !!!
            Процедура: Пие се 20 дни-прекъсване за 10дни и така в рамките на тримесечието.Прекъсване за 30 дни.Отам на татък процедурата е от ефекта.
            В периода на лечението не се препоръчва АЛКОХОЛ.
            Трябва да се спазват диети, за да не се дразнят бъбреците -освен ограничаването на солта и подправките да се избягва безалкохолни напитки,кафето и пържено, ония гадните разтворими сокчета - много химия има в тях.Да се избягват също по-тежките храни, като зеле, боб, леща, спанак, марули( не е нужно въобще да се отказват, а просто да се приемат в по-малки количества) и т.н

По- горе колега бе споменал за доктор.Най важното е да го познава като специалист.УСПЕХ.
            Здравето е щастие.Трудът е едно голямо възнаграждение.Децата са смисъла на живота.
            GSM-0878722322

Коментар

Първоначално публикуван от demo_1 Преглед на мнение
              ... почна да ми ПИСВА ОТ ЛЕКАРИ и всякакви ТАКИВА ИНДИВИДИ... Вкараха ми няколко "торби" с ГЛУПОСТИ ...
              Няма да стигнеш далеч с това си отношение към собственото здраве и хората, които се грижат за него. На мен също ми е ,,писнало" от подобни на теб ,,индивиди", но от нас се очаква да сме благородни...

По темата:

Вероятно се наблюдава тенденция за хронифициране на заболяването. Необходимите за теб специалисти са нефролог, евентуално и уролог. Желателна е коректна антибиограма, скрининг за налично имунодефицитно състояние. Извън периодите на изостряне - постоянна профилактика. Въпреки това е възможен и песиместичен сценарий - медицината все още не е способна на чудеса.

Късмет.
              Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
              „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
              LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                Няма да стигнеш далеч с това си отношение към собственото здраве и хората, които се грижат за него. На мен също ми е ,,писнало" от подобни на теб ,,индивиди", но от нас се очаква да сме благородни...

По темата:

Вероятно се наблюдава тенденция за хронифициране на заболяването. Необходимите за теб специалисти са нефролог, евентуално и уролог. Желателна е коректна антибиограма, скрининг за налично имунодефицитно състояние. Извън периодите на изостряне - постоянна профилактика. Въпреки това е възможен и песиместичен сценарий - медицината все още не е способна на чудеса.

Късмет.
                +100
                Определено има нужда от нефролог. Колега, виж си личните, писах ти нещо.

Докторе, да ви попитам-имунологичния скрининг заради евентуален гломерулонефрит ли го препоръчвате.

Коментар

Не, заради евентуална придобита неспособност на организма да овладее възникналите в него инфекции...
                  Последно редактирано от emanuilis; 14-07-11, 21:49.
                  Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
                  „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
                  LZ1EMS

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                    Не, заради евентуална придобита неспособност на организма да овладее възникналите е него инфекции...
                    Благодаря

Коментар

Приятелю, пожелавам ти, от все сърце, да бъдеш здрав!
                      Вслушай се в съветите на докторите, все пак.
                      Life is too short to drive dull cars!

Fight global warming !
                      ... turn on your A/С !

Коментар

Няколко дена венозни антибиотици , изследвания и т.н и т.н........Има някаква около 75% вероятност да остана да диализа и да се моля за трансплантация....... Просто бъбреците са си дали фира . Майка ми събра най-добрите от най-добрите лекари , похарчихме едни суми и общо взето положението е тегавня.Утре ще се знае какво ще става и ще дам отчет.
                        Лудак

Коментар

Ще ти стискам палци!
                          "The only regret I will have in dying is if it is not for love."
                          Gabriel Garcia Mаrquez

Коментар

Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнение
                            Ще ти стискам палци!
                            И аз!

Коментар

Уфф, гадно. Но не се предавай! На 26 години няма начин да не се справи организмът. След година ще си забравил за случая!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 33,365 в 14:10 на 11-03-26.

Зареждам...
                              X