Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Нека спрем цигарите

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Нека спрем цигарите

Момента когато разбрах, че няма да имам проблем със спирането на цигарите беше, когато за 3 дена прочетох "Властелина на пръстените" и не запалих нито една цигара. Към него момент пушех по две кутии Житан и то от черния
    Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
    За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

• От: Нека спрем цигарите

Не знам... Аз пуша, докато чета, докато пиша, докато гледам телевизия, когато слушам музика, естествено и когато пия кафе или алкохол. Освен да спя непрекъснато - това е единственото време, когато не пуша (и даже не се будя от никотинова абстиненция за една цигара, а имало и такива трагични случаи... )
      Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!

Коментар

Не се предавай! Може пък утре да е денят Х.
        Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

Аз имам прител, кокто се буди за да дръпне 1-2 пъти и пак заспива.
          Истината е , че ако наистина ти пречат цигарите, или наистина искаш, ще ги спреш , каквото и да ти коства.
          Колкото по-проходима ти е колата ..... от толкова по-голяма дупка ще те ВАДЯТ
          За добри дела .....БЪДЕТЕ ГОТОВИ !!!!

A1+

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН НЕДОКЛАНОВ Преглед на мнение
            Аз имам прител, кокто се буди за да дръпне 1-2 пъти и пак заспива.
            Истината е , че ако наистина ти пречат цигарите, или наистина искаш, ще ги спреш , каквото и да ти коства.
            Ти сомнамбул виждал ли си ...в казармата имах приятел който не можеше да се събиди нормално като другите , освен със запалена цигара тикната в устата му.
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Аз имам прител, кокто се буди за да дръпне 1-2 пъти и пак заспива
              Аз имах такъв дядо, разбра че се е надценил когато започна да изкарва белия си дроб през устата и да се изкачва по 5 стъпала с 3 почивки. Не можеше вече да прави любимите си неща - да си гледа градината, да ходи за гъби и за риба. А живя със съсипано здраве още дълго и мъчително!
              "Do not correct a fool, for he will hate you;
              Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Колкото този, дето е на хероин, може да го спре, защото определено му пречи...
                Баща ми получи последователно два инфаркта, инсулт и накрая умря от рак на белите дробове, до последно се криеше, за да пуши. Умря ми буквално в ръцете и затова спрях цигарите... само за две години. Има хора, податливи на пристрастяване и такива, които не започват или лесно се отказват. Познавам и един, който пуши през година - една година е непушач, на следващата пуши като комин, после пак е непушач и така...
                Течет вода Кубань-реки куда велят большевики!

Коментар

Не те ли плаши мисълта за рак на белия дроб? Аз лично се уплаших от болестите и сега се страхувам даже да се пуши около мен.

Коментар

Е нали било до навик или организъм да го иска?
                    А тези простотии се правят от името на всички ни.
                    Даника
                    Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

Първоначално публикуван от samuraj Преглед на мнение
                      И аз като пушач ще се включа със съвет:
                      Открийте изпаряването /вейпинга/.
                      Всички позитиви от цигарата без вредните последствия........
                      открих го преди 3 години и сега ще пускам тема "как да откажем ел. цигарите"............ същото пристрастяване си е

Коментар

Един приятел купи на жена си електронна цигара, за да откаже пушенето. Попитах го има ли ефект? Има, отговори, само че отрицателен - преди поне в спалнята не пушеше!

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
                          открих го преди 3 години и сега ще пускам тема "как да откажем ел. цигарите"............ същото пристрастяване си е
                          Всеки е пристрастен към нещо или тепърва ще се пристрасти в този живот,я към бързите коли,офроуда,моторите,шоколада,алкохола,жените и така на татъка и всяко от тези може да те убие.Вейпинга е единствения начин за сега да спреш цигарите и то ефикасно,но истинския вейпинг а не този с уредчета дето наподобяват цигари и са много зле от към вкус,започнах преди година и от тогава не съм вкусвал цигари,миришат ми лошо и не са ми приятни,изучих материята и какво да ползвам и сега съм изключително доволен.За съжаление вейпинга е много пренебрегван в България,хората са скептични а и няма качествени продукти,в малко по-белите страни нещата стоят различно и броят на вейпърите расте главоломно,това ще се случи неминуемо и в България но както винаги маалко по-късно!!
                          Kawasaki GTR 1400

Linked brakes are designed for heating your seat,go round a corner,touch your rear brake pedal mid lean,shit yourself......heated seat---simple!!!

Коментар

Интересна тема!Аз от около 6г. съм спрял да пуша, от раз спрях, без уговорки.Бях стигнал до 2 кутии на ден, а ако има и маса, че и три!Наистина гадна работа си е пушенето, ама сега го осъзнавам.Сутрин като станех половината квартал ме чуваше като кашлям.Сега се чувствам много добре и при физическо натоварване не се задъхвам.Та такива ми ти работи.
                            УАЗ 452Д,ML270CDI,Ford Transit, DAIHATSU Terios, Волга 2410 GSM 0898677185

Коментар

Спрях ги на нова година с помоща на хапчета. Януари беше добре, но сега абстиненцията се завръща с голяма сила. Направо съм нетърпим- и аз едва се понасям!
                              Някакви идеи?
                              Трите О-та на неудачниците: Оплакване, Оправдаване, Обвиняване.

Коментар

И аз ги спрях с хапчета преди 10 години. Сега се дразня много когато пушат покрай мен. Голяма смрад.
                                Киа Соренто, MB A140 (Поне не съм пеша)

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.

Най-много потребители онлайн 117,215 в 10:38 на 20-06-26.

Зареждам...
                                X