От: Ухапване от човек
И после тя вика, ма ти що вече не ме галиш
И после тя вика, ма ти що вече не ме галиш

. Оказа се, че повече съм се притеснил от нужното /предишното ухавпане не беше до кръв и нямаше подобни отзиви/, а сутринта като се замислих, какво има в слюнката на човека иии... Подуто нямам нищо освен пръста, но спада, а и като цяло и болката изчезна след аулина. Рядко взимам илачи и имунната ми е прилично силна /да чукна на дърво/, та бързо се възстановявам принципно, особено спрямо разни познати... Виж от Делян Пеевски не вярвам да се направят няколко Насовци, освен като кила и пари
. Във всяко друго отношение от един/ствения/ Насов може да се направят стотици, хиляди, а вероятно и стотици хиляди делянопеевци
... но още не е открито как става трансформацията. Не съм и прочел, какво си разчистил, но предполагам, че само мога да съм ти благодарен... инак на майтап нося много, само е желателно и от другата страна да могат... да носят
.
. Та там ми треснаха и тетанус инжекцийка /забавното е, че трябваше да си я закупя от аптеката, щото нямаха.../. С което обаче бях наясно като цяло и не съм се и чудил... трес аркадка и айдее право у спешното си се закарах. С тоя пръст не бях мноу в час та рекох да питам. Тук доста различни мнения, някои не го приемат сериозно, други сякаш крайно сериозно... Удивителното е, че раничките са съвсем малки и изобщо да не помисли човек, че може някф проблем да възникне и да се усложни дори малко. Явно имам късмет, представям си по-сериозно ухапване... Щото мойто син го ухапа едно детенце преди година, на пясъчника дорде си играеха. Без кръв, но зъбите му си личаха после 2 месеца! Много ми е странно това с апаниците, както си ръкйомахаш и некой да те уапе... Айде куче да е, да му внимаваш, ама то... Та колкото и да се майтапите вие с мене, оказва се, че поне събрахме малко мнения на 1 място, щото и в бгмама няма такава тема
. Е най-накрая намерих и 1 текст по въпроса: http://medpedia.framar.bg/заболявани...го-лице
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар