Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гадене и виене на свят когато съм под джипа, легнал по гръб при ремонтни дейности...?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Гадене и виене на свят когато съм под джипа, легнал по гръб при ремонтни дейности

Преглед при мисля отоневролог. Според мен е проблем с вестибуларния апарат, дето е в ушите.
    При мен проблема се реши с Бетасерк, ама е добре доктор да те види.

Коментар

От: Гадене и виене на свят когато съм под джипа, легнал по гръб при ремонтни дейности

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
      Преглед при мисля отоневролог. Според мен е проблем с вестибуларния апарат, дето е в ушите.
      При мен проблема се реши с Бетасерк, ама е добре доктор да те види.
      Ние само може да предполагаме. Че трябва доктор е ясно . А това за което казва Пенчо излезе при преглед на един колега. На него му ставаше лошо ако гледа мрежести завеси или следи преминаващи автомобили само с поглед без да си движи главата.

Коментар

Аз залагам на нещо по-леко. Астигматизъм в комплект с повишаващо се къдогледство.

Коментар

От: Гадене и виене на цвят когато съм под джипа, легнал по гръб при ремонтни дейности

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
          Значително по-вероятно (и много по-малко гадно) е някакъв проблем със зрението наблизо.

Павеле, на колко години си?

Я пробвай, без да си по гръб, да гледаш известно време внимателно толкова близки предмети?
          77-ми набор съм, пробвах още на джипа като погледнех на 15-тина см от главата ми, но встрани, никакъв проблем, появява ми се само като погледна нагоре пак на 15-тина см. По същия начин експериментирах с холната ни масичка. Много пъти съм засядал в асансъор + тъмнина породено от спиране на тока, когато имахме режим на тока, не съм имал никакви притеснения, според мен остава да имам проблем с вестибуларния апарат, като се консулирам с лекаря ще Ви споделя, каква е причината.

Коментар

Сутрин, при събуждане имаш ли гадене?
            Chevrolet Aveo, 1.2 - 4 х 4, почти
            „Ако Дракула беше веган, щеше да се казва - Брокула..."
            LZ1EMS

Коментар

В тази тема май са започнали да се еба*ат с теб.
              Утре сутрин съм в болницата за час-два. Ако можеш да прескочиш между 9 и 10 ч може и да определим жена ли ти трябва или поп.
              Георги Савов
              0887682173

Коментар

Аз имам проблем с вестибулара и като летя ми става лудница, но под джипа мога да изкарам с часове, и под масата също

Коментар

Първоначално публикуван от emanuilis Преглед на мнение
                  ......
                  Първоначално публикуван от Savov Преглед на мнение
                  ........
                  Първоначално публикуван от Павел Василев Преглед на мнение
                  77-ми набор съм....
                  Горните двама са доказани лекари......докарай ми ги за по на кафе на спокойствие и уточнение на диагнозата, и да почнем от нерви......
                  0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

//Offtopic

Щом клаустрофобията е страх от затворени помещения, значи и аз имам. Примерно - отивайки до магазина за бира, ме е страх да не е затворено.
                    Седя и си мисля... по едно време усещам, че само седя...

Коментар

Относно offtopic, - Светът е оцелял, защото се е смял -

Дядо Владо, не те познавам лично, от всичко прочетено за теб из подфорумите, останах с впечатление че ти си душата и "лекаря" на всички болежки по джипки и хора

Коментар

Имам един познат автомонтьор... Повече от 30 секунди не може да лежи под автомобил, започва да му се вие свят и да му се гади... Не знам от какво точно се е получило това нещо... Сега си има помощник който влиза от долу, когато трябва, а той гледа от горе... До колкото съм запознат, но не знам дали е вярно. Това е на нервна почва ..... виене на свят. (така съм чувал, не мога да потвърдя, не съм лекар)

Коментар

Дядо Владо, не те познавам лично,....
                          Ами ела да се запознаен :-)

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
                            Ами ела да се запознаен :-)
                            Живот и здраве ще мина, малко си ми далеч, в Младост живея, ще е чест за мен да се запознаем , ти си легенда тук

Коментар

Живот и здраве ще мина, малко си ми далеч, в Младост живея, ще е чест за мен да се запознаем , ти си легенда тук
                              Ходи, ходи. Ама с лимонови резанки! А може и с кифтета.

Коментар

Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
                                Ходи, ходи. Ама ......
                                Кифте'ат и бонбоните по-натам......
                                Покрай майтапа д-р. Емо го попита съвсем сериозно за гадене сутрин, а не видях отговор......целта е да помогнем, а запознанството когато.......
                                П.П. Преди няколко месеца имах сериозен конфликт с доктор от костинбродската бърза помощ. За да зашие раздраното ми от флекса коляно, той искаше да се хоризонтирам на някаква маса, аз пък му казах че опита ми от подобни "забави" е, че щом ще е с локална упойка няма начин да постави главата ми в една равнина с г*за и раменете ми и да не се наложи после да ме реанимира. Просто и в легнало полжение кривият ми гръбнак изисква запазване на формата си. Асистиращата сестра зорлем ми донесе възглавница, и след час и половина бях закърпен, не припаднал и взаимно се чудихме, те че аз си гледам как ме бродират и не припадам, аз че един приличащ на пръв поглед на селския коляч доктор може да е толкова внимателен и професионален в "кърпенето", и въпреки всичко смятам че проблема е в "главата", а не в "гърбицата" ми

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X