От: Как се прави ракия?
Ами термометъра е на капака на казана или на колоната , предполагам измерва температурата на парите . Най-логично ми изглежда , а дали е така не твърдя със сигурност.
Първоначално публикуван от ag ro
Преглед на мнение
. Другото го разбрах, но не разбрах как от температурата на материала ще разбера, че наближават патоките? Това не е ли само с опитване? Малко са ми доста въпросите, но ръководство за работа с колона с тарелки досега не съм чел. Ракиджийския форум го изчетох в тази му част /за колоните/, но там дискусията се води от хора, отдавна навлезли в материята, а не аджамии като мен. Единия ми казан е на "Бенковски", другия самоделка, иска ми се, преди да ги монтирам и пробвам, да съм наясно как да го направя.
.
Коментар