От: Как се прави ракия?
77% от българите ходят пеша над 10 минути поне 4 дни в седмицата. Това прави поне 140 км средно годишно. На година средно българина изпива 11,4 л алкохол. Значи българина пеша харчи средно 8 на 100.
77% от българите ходят пеша над 10 минути поне 4 дни в седмицата. Това прави поне 140 км средно годишно. На година средно българина изпива 11,4 л алкохол. Значи българина пеша харчи средно 8 на 100.
почнах със зърно-ечемик и пшеница, но взаимствам от братята руснаци. не го слагам сурово/натурално а първо го карам да покълне. след това го слагам в бидоня при водата и шекера. на това покълнало зърно руснаците му казват зелен малц. след варенето-само на течността, към зърното/джибра пак добавят вода и захар. и така до 4 зареждания 
Коментар