Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Оффроуд Тиган или Барбекю
Свий
X
-
От: Оффроуд Тиган или Барбекю
Та не ги е зърнал от нейде УтиПървоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеOтново (може би) интересна идейка. Подходяща по-скоро за лагер от няколко екипажа
[ATTACH=CONFIG]975216[/ATTACH]
А тези простотии се правят от името на всички ни.
Даника
Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h
Коментар
-
-
От: Оффроуд Тиган или Барбекю
Никакъв бойлер не е.Еднократна бутилка от фреон е.Та си е мъничка баш преносима.И ей на даваш ми идея като поскучая да си намеря занимание.Благодаря.
Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
От: Оффроуд Тиган или Барбекю
От долу се виждат въглените,но не евва форума да качва снимки.Тамън беше първият тест.Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеПразна е ...

И аз си мислех за комин,че всички които съм виждАл си имат,след теста се оказА,че не му требе.Просто дръжката на скарата остава отвън и осигурява каквото трябва.Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеКоминче, нещо, не му ли трябва?
Нямам за момента свобдно време.Това е супер елементарно за изпълнение,но си е пипкавица,отнася доста време.Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеИскам едно такова,ако имаш време де?
Ще го нося на всяка сбирка,пълно с пържоли.
Кажи размери все пак,че това може и от 80л. бойлер.
Цената на ЛС,моля.
Баш си е фреонова бутилка,събира тарелка стандартни кебабчета и остава место за две филии.Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнениеНикакъв бойлер не е.Еднократна бутилка от фреон е.Та си е мъничка баш преносима.И ей на даваш ми идея като поскучая да си намеря занимание.Благодаря.
Обаче има дребна хитрост за управление на огъня...
P.S.Утре ако не забравя ще снимам.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
От: Оффроуд Тиган или Барбекю
Че не гасне ли като го затвориш?Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеИ аз си мислех за комин,че всички които съм виждАл си имат,след теста се оказА,че не му требе.Просто дръжката на скарата остава отвън и осигурява каквото трябва.
Коментар
-
От: Оффроуд Тиган или Барбекю
Не,гори си и задушава.Първоначално публикуван от Veselin Monkov Преглед на мнениеЧе не гасне ли като го затвориш?
Правилно си забелязъл,там се намира "смукача"Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнениеНа последната снимка видях нещо под нещото, което не ми хареса
/пепел/
.На долната половина от външната страна точно отдолу,съм направил шибър с който управлявам процеса на горене.Между решетката и дъното остава пространство около 3-4см,напълно е достатъчно да се захрани със въздух от шибъра отдолу за да гори навсякъде равномерно.След разгаряне със регулиране на притока въздух управляваме температурата.
Ако няма да я ползваме известно време,затваряме притока на въздух и капака.Ако пак ни притрябва пускаме въздух и след минута две имаме готова за производство скара.Страшно е икономична,със две шепи дървени въглища можеш да опечеш света.С правилно управление на горенето,работи 2,5-3часа на макс,приготвяш като намалее слагаш(ако има)следващата партида.Аз обичам нещата да са винаги топли,тогава е най-вкусно,не претоплени.
P.S.Пепелта е паднала през смукача...Не щя форума да кАчи всички снимки,ако не забравя ще снимам.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
От: Оффроуд Тиган или Барбекю
Т. е не е възможно от там да изпадне 'живо' въгленче и да образува беля.....За това намеквах в предния пост.Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеP.S.Пепелта е паднала през смукача...Не щя форума да кАчи всички снимки,ако не забравя ще снимам.Това което ни липсва ни кара да мечтаем.
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар