От: Оффроуд Тиган или Барбекю
След близо май година ще стане пауза днес поработих по скарата.
Ей на малко снимки до къде съм.
Бутилката предполагам е към 60-80 литрова за въздух.
По принцип идеята беше да правя смоукър ама пусто време не остава да закача и другата бутилка до тази.
Та днес направих 2те скари за вътре от ковано желязо ф12 с орнаменти останало от мутренските години когато бащицата правеше такива работи.
Сложих и две крачета от винкел да не се катурва завалията.
Остава да се сложат тапите където е нужно и термометър отгоре на щуцера.
Също да се направят една или две клапи за въздух отдолу.
Решил съм да са от шина и на плъзгане.
По натам ще му спретна едни крака и масички от страни,но трябват един два дни свободни и желание за работа.
Ако на някой му изпаднат по вторичните чугунени крака от шевна машина да свирка.
Аз имам един сингер от 1920-30 ама дядото все още си шие с него,а и е срамота да чупя такава реликва за глупости.
Утре ако остане време ще я довърша и снимам в действие.
След близо май година ще стане пауза днес поработих по скарата.
Ей на малко снимки до къде съм.
Бутилката предполагам е към 60-80 литрова за въздух.
По принцип идеята беше да правя смоукър ама пусто време не остава да закача и другата бутилка до тази.
Та днес направих 2те скари за вътре от ковано желязо ф12 с орнаменти останало от мутренските години когато бащицата правеше такива работи.
Сложих и две крачета от винкел да не се катурва завалията.
Остава да се сложат тапите където е нужно и термометър отгоре на щуцера.
Също да се направят една или две клапи за въздух отдолу.
Решил съм да са от шина и на плъзгане.
По натам ще му спретна едни крака и масички от страни,но трябват един два дни свободни и желание за работа.
Ако на някой му изпаднат по вторичните чугунени крака от шевна машина да свирка.
Аз имам един сингер от 1920-30 ама дядото все още си шие с него,а и е срамота да чупя такава реликва за глупости.
Утре ако остане време ще я довърша и снимам в действие.
Коментар