Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Оффроуд Тиган или Барбекю

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Диск от брана

За какво ти е химия, ще готвиш там - дадоха ти два акъла вече, ще си поиграеш малко и ще стане, за себе си го правиш.

Коментар

Стига с тоя мързел.Малко физзарядка трябва.Телена четка на бормашината,флекса после за довършване.После изработка на рамката и газ към огъня.
      Де да можех и аз да си намеря една ти да видиш колко бързо щяха да се случат нещата.
      Няма страшно в умирачката...
      Страшното е да си жив!...

Коментар

Имам четка за флекс и се е утепала да лъсне тая тава - има ги навсякъде.

Коментар

Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнение
          Стига с тоя мързел..
          Недейте така, Мързелът е в основата на еволюцията! Иначе още щяхме да носиме дивеча на гръб, а 4х4 щеше да е само конник.
          ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Твоя воля, поиска съвет, дадоха ти.
            Има цяла тема, да се беше разровил, а не да ръсиш сентенции.

Коментар

А някай да има представа от къде може да си намеря такъв диск?

Коментар

Ето така се ползва: http://www.offroad-bulgaria.com/show...04#post2089804

Коментар

От някоя брана. Вярно има цяла тема по въпроса... цък
                  The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от P2P Преглед на мнение
                    ....май ако резнете шпилките 5 до 10см. и свалите огъня ще е по-добре

Коментар

Е' ги и мойте пет ст'нки по темата.
                      Можеш да я почистиш и с ръждопреобразувател, и с пясъкоструй, само че така ще почистиш само ръждата (освен че както писаха и по нагоре - не е добре да ползваш химия - нали после ще ядеш от този съд). Ръждата не е разпределена равномерно (видно е и от снимките)цялата брана е на ямички (язвички), затова е добре да я търкаш до припадък - хем да махнеш ръждата хем и да "обереш" до колкото може и язвичките.

Коментар

Язвите не са проблем - флекс с телена четка ще ги ликвидира, а и повечето ползват употребявани дискове, не виждам проблем да си я направи, ако му се занимава, естествено.

Коментар

Е да де, трябва си търкане да стане както трябва.

Коментар

В Бриколаж продават готови - става и без търкане
                            И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Бе то всичко става,но въпроса е как ти харесва на теб конкретно.Лично аз предпочитам да си направя нещото сам,защото ще си го модулирам както аз намеря за добре,а не както е решил китаеца Цун Кай ... еди кой си.Та така.Но всеки си преценява.
                              Няма страшно в умирачката...
                              Страшното е да си жив!...

Коментар

Ако говориш на мен, аз тиган такъв съм си направил отдавна, а и на още 5-6 колеги съм направил
                                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X