Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Оффроуд Тиган или Барбекю
Свий
X
-
От: Оффроуд Тиган или Барбекю
Сианга, ако ти знаех името, щях да те напсувам...
Едвам се оправих, моите вкъщи без малко да викат бърза помощ. От слюнката започнах да се давя.
Баси, отде ги намирате тези снимки бе???Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеСианга, ако ти знаех името, щях да те напсувам...
Едвам се оправих, моите вкъщи без малко да викат бърза помощ. От слюнката започнах да се давя.
Баси, отде ги намирате тези снимки бе???
Ми той отскоро стана СиангаИ споко , това на снимките е фотомонтаж . Поне аз така се успокоявам де .
ПС . Хм. И свинчока ше е жилав като гледам . Жарта му е малко.Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.
Коментар
-
Здравейте колеги. От доста време търся диск от брана, обиколих сумати вторични суровини, дето видя селскостопански машини спирам и питам, поръчал съм на приятели от Варна, Бургаз, Пловдив, Търново и от където съм се сети, но резултата е нулев. Изчетох цялата тема и разбрах, че има хора които са помогнали на такива като мен. Та ако има някой излишен диск от брана ще съм благодарен ако ми го продаде, даде или както е решил собственика на диска. За врзъка с мен тел.:0888 79 40 80 или 0877 79 77 88.
Предварително благодаря.
Коментар
-
Първоначално публикуван от slatanic Преглед на мнениеКакво има там?
Коментар
-
Тоя диск нов ли е,стар ли е?Кой го продава и къде.Че това както го описваш си е Враждебна пък аз странно уж съм от тук и не знам за къде говориш.
Затова питам.Няма страшно в умирачката...
Страшното е да си жив!...
Коментар
-
Колеги,моя го купих преди доста време от В.Търново също за 60 лева.Рентабилно-нерентабилно-кеф цена нема.Продавача от магазина ме пита по телефона ,,за какво ти е една бройка,да не правиш стоика за маса''-като му обясних за какво става дума много се изкефи.Диаметъра му е 62см,дебелина-5.мм.Страхотно чудо е този ВАЛАНДЪР-да е жив и здрав колегата дето ни ,,светна''.Добър апетит на всички.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар