Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За гурмани

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: За гурмани

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
    Ти си уникален случайАз съм ял като гостенин20-30 пъти в мои руски другари и в Москва и из цяла Русия и не си взимам думете назад.То същото е и в Германия и Чехия пълни помиития хора са толкова далеч от готвенетоЕдинствено унгарците имат супер кухня и румъняските у Румъния какво съм ял супер...
    Аааа, Стария недей така - не пипай чешката кухня! Тя за бирата си е перфектна! Вепрово колено, патица, кнедли - ех!
    А в руската са важни салатите - те изпиват водката! А салатите са супер - вервай ми!
    יעבור
    «И това ще мине»

Коментар

Ти си уникален случайАз съм ял като гостенин20-30 пъти в мои руски другари и в Москва и из цяла Русия и не си взимам думете назад.То същото е и в Германия и Чехия пълни помиития хора са толкова далеч от готвенетоЕдинствено унгарците имат супер кухня и румъняските у Румъния какво съм ял супер...
      А,дъртьо,ще се сетиш ти...
      Унгарската щуротия и викат "левешек" и е по-вкусно и от нашето телешко варено.По-гъсто,с много месо и картофи-сервират в такива паници,че изяждане няма...
      Само докато се разберем първия път,че оцет на унгарски е "ецет",хванах шипове на езика.

Коментар

И аз намерих магазина вчера, случайно разхождайки се из Бургас. Купих някои работи, но наистина се оказа, че хляба и салатата от гъби са от Германия, но другите работи са си Руски. Особено бомбоните си накупих от всички. То избора не е голям, но се накефих. Интересно ми стана, че на хляба пише, че има 5 сутки трайност след размразяване!?!, а беше явно вече размразен.
        OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

"На вкус и цвет,товарищей нет"-казват руснаците.
          Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Ако съм обидил някой да прощаваМоже аз да съм голем маанджия може пък из такива места да съм се свирал където да попаднеш на нещо вкусно сготвено е рядкост.Боршът със зеле ми допадаше а дали съм бил много гладен ама пусти шашлики бяха толкова вкусни .Тука в България съм пекъл сякакво месо ама няма тоя вкус.За чешката бира немам думикаквото и да кажа ще бъде слабоЗа унгарските ястия и цялата Балканска кухня само добро.От Унгария нагореабе щом в манджата може да сложиш захарвместо сол
            К мирной жизни не пригоден.
            Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
            ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Чух че и в София има вече такъв магазин.Някой знае ли къде се намира?
              В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Първоначално публикуван от братчеда Преглед на мнение
                Чух че и в София има вече такъв магазин.Някой знае ли къде се намира?
                Намира се на бул.Христо Ботев като караш от Възраждане към Ц.Гара преди бул. Сливница от дясно (съжалявам, незнам точният адрес). Преди там имаше кулинарен магазин Вече опитахме пелмените от там - супер са!
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Супер.Благодаря.
                  В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

А може ли някой да провери(не специално а когато пазарува в магазина)дали има водка с етикет тримата богатири,мисля че и така и беше името.Може би най добрата водка ,която някога съм пил.Но я купих от" Катюша" в Германия,и беше 5л бутилка.

Коментар

на вкуса и цвета .... . по правилно би било да се каже, че не съответства на твоя вкус, примерно.

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                        Намира се на бул.Христо Ботев като караш от Възраждане към Ц.Гара преди бул. Сливница от дясно (съжалявам, незнам точният адрес). Преди там имаше кулинарен магазин Вече опитахме пелмените от там - супер са!
                        большое спасибо, утре ще ги опитам

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X