Обява

Свий
Няма добавени обяви.

За гурмани

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• За гурмани

В Бургас е открит магазин за руски хранителни стоки. Който се интересува, да пита на ЛС.

Колбаса Краковская, любительская, докторская. Печень трески, сельдь пряного посола, квас, пиво вода Нарзан,приправы, кефир, ряженка, майонези, сланина три вида, буженина, окорока, карбонаты. Хлеб черный, бублики, соленые огурчики и помидоры. Рыба вяленная в т.ч вобла.

Несколько сортов сыра с дырками и без.

Грибочки маринованные, гречка.

Днес след обед зареждаха. Стоката возят от Новоросийск.

Чувал съм, че в София има такива магазини. Но като сте край морето, питайте 0896/739001, Симеон

До: За гурмани

От какви порядъци са цените?
    И работи ли през съботонеделята?

Вие, бургазлиите, сте си за завиждане - че Краснодар ли , че руски магазин ли...

Коментар

Симеоне, да не би да си кандардисал Игор, да отвори магазин за теб, специално?

Я пиши адреса, че да се облажим, поне бургазлии!
      Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
      Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
        От какви порядъци са цените?
        И работи ли през съботонеделята?

Вие, бургазлиите, сте си за завиждане - че Краснодар ли , че руски магазин ли...
        Цените са по-високи от тези в Русия и у нас. То и рускиня, ако ти дойде на крак, та да си припомниш Коми и Магнитка, за парите ли ще питаш?

Мисля, че няма почивни дни.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
          Адреса 'що на лични сподели го за всички.
          SUBARU LEGACY 2.2 4WD GX
          0878299791

Коментар

А някой може ли да преведе Гурмани .

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
              А някой може ли да преведе Гурмани .
              http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...80%D0%BC%D0%B5

Има и такава порода гълъби, известна с това, че много грижовно и добре храни малките си. Често подлагат високо ценнени породи малки на изхранване при тях.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93%...80%D0%BC%D0%B5

Има и такава порода гълъби, известна с това, че много грижовно и добре храни малките си. Често подлагат високо ценнени породи малки на изхранване при тях.
                Аз понеже доста години бях в Сърбия и там на Гурманите казваха че са Чревоугодници ,ако не греша в превода .Примерно Гурманска Плескавица в нея има много неща и гледат да си угодят. Тя за това се казва така. Ако нещо бъркам със писането ИЗВИНЯВАЙ .

Коментар

Първоначално публикуван от valkov.val Преглед на мнение
                  Аз понеже доста години бях в Сърбия и там на Гурманите казваха че са Чревоугодници ,ако не греша в превода .Примерно Гурманска Плескавица в нея има много неща и гледат да си угодят. Тя за това се казва така. Ако нещо бъркам със писането ИЗВИНЯВАЙ .
                  Няма защо. По принцип навсякъде значи чревоугодник, ценител-гастроном.

Коментар

Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнение
                    Няма защо. По принцип навсякъде значи чревоугодник, ценител-гастроном.
                    ДА ДА точно така .

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                      Симеоне, да не би да си кандардисал Игор, да отвори магазин за теб, специално?

На Богориди, в бишия магазин "Камъшит". Казва се "Березка"

Коментар

Да ядеш руска кухня требе да си минимум на шише 0.500 водкаЕ нема по мързеливи жени от рускините и по неумеещида готвятКойто е ял готвено в Русия като мене нека кажеЕдинствено шашликите са вкусни можеби щото са кавказки специалитет
                        К мирной жизни не пригоден.
                        Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                        ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

ако има нещо общо с "Березка" във Варна не се полдъгвайте, че стоката е руска. Всичко е произведено или в Германия или прибалтийските републики.

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                            Да ядеш руска кухня требе да си минимум на шише 0.500 водкаЕ нема по мързеливи жени от рускините и по неумеещида готвятКойто е ял готвено в Русия като мене нека кажеЕдинствено шашликите са вкусни можеби щото са кавказки специалитет
                            Аз съм ял готвено в Русия,но не мисля така.И с водка и без водка ми е било вкусно.
                            Прости мя Господи,че чух вся премудрости твои,но бидох простак и невозползвaхся.

Коментар

Първоначално публикуван от Константин Преглед на мнение
                              Аз съм ял готвено в Русия,но не мисля така.И с водка и без водка ми е било вкусно.
                              Ти си уникален случайАз съм ял като гостенин20-30 пъти в мои руски другари и в Москва и из цяла Русия и не си взимам думете назад.То същото е и в Германия и Чехия пълни помиития хора са толкова далеч от готвенетоЕдинствено унгарците имат супер кухня и румъняските у Румъния какво съм ял супер...
                              К мирной жизни не пригоден.
                              Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                              ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X