Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Натурални сокове

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Натурални сокове

Незнам дали това е мястото на тази тема но,ако не моля модераторите да я преместят.Имам машина за изцеждане на екологично чисти плодове:Ябълки,круши,арония...Незнам дали ще мога да ги реализирам на българския пазар.Моля ако някой има идея
    по този въпрос да пише!!!
    [SIGPIC][/SIGPIC]Марин Илчев

До: Натурални сокове

Незнам за идеи но пуснеш ли такива сокове, независимо двойната цена, ще съм ти редовен клиент.

Коментар

Първоначално публикуван от monster energi Преглед на мнение
      Незнам дали това е мястото на тази тема но,ако не моля модераторите да я преместят.Имам машина за изцеждане на екологично чисти плодове:Ябълки,круши,арония...Незнам дали ще мога да ги реализирам на българския пазар.Моля ако някой има идея
      по този въпрос да пише!!!
      Хъм, а как ще се съхраняват, какво им се добавя за консервиране?
      יעבור
      «И това ще мине»

Коментар

Машината каква е? Промишлена, бутилира ли? Направете си сметка дали ще ви е изгодно, бих казал аз. Успех.
        JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от ANARCHY Преглед на мнение
          Незнам за идеи но пуснеш ли такива сокове, независимо двойната цена, ще съм ти редовен клиент.
          Значи колега сезона започва есенно време.

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
          Хъм, а как ще се съхраняват, какво им се добавя за консервиране?
          Методите са следните:
          -чрез запарване до 72градуса
          -фризер
          -варене(губи малко от вкуса си)

Първоначално публикуван от Александър Белов Преглед на мнение
          Машината каква е? Промишлена, бутилира ли? Направете си сметка дали ще ви е изгодно, бих казал аз. Успех.
          Машинката не е промишлена,но с големи възможности,а за изгота незнам понеже съм начинаещ сега прохождам и търся информация,
          Последно редактирано от cveti; 06-02-10, 22:53.

Коментар

Радвам се за ентусиазма. Във всеки случай, каквото и да направиш- ще имаш известен регионален и локален успех. Според мен комшиите и техните комшии ще са ти клиенти (най- малкото). А и друг въпрос- запознат ли си с нужните сертификати и условия, ако има такива (не съм запознат). Мисля, че и РИОКОЗ са нужни.
            JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Ключовата дума в случая е "екологично чисти ПЛОДОВЕ"....тях къде ще ги намериш????
              В нормативните документи има критериите, на които трябва да отговаря продуктът за да носи наименование "екологично чист". Зависи от регион, почвени условия, сорт, технология на отглеждане и прибиране и т.н. Мисля, че е нужно да започнеш от там, а машинката....май е последна грижа... Хей, това не значи да се откажеш - идеята е хубава и има перспектива!!
              00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Първоначално публикуван от zlatoto_zd Преглед на мнение
                Ключовата дума в случая е "екологично чисти ПЛОДОВЕ"....тях къде ще ги намериш????
                В нормативните документи има критериите, на които трябва да отговаря продуктът за да носи наименование "екологично чист". Зависи от регион, почвени условия, сорт, технология на отглеждане и прибиране и т.н. Мисля, че е нужно да започнеш от там, а машинката....май е последна грижа... Хей, това не значи да се откажеш - идеята е хубава и има перспектива!!
                Значи плодовете са от екологично чист край той е Априлци с нашия чист въздух и екологичната тор стават добри сортове плодове.

Коментар

Колега идеята е хубава, но ако искаш да го правиш промишлено и официално не знаеш в какъв филм се вкарваш!
                  יעבור
                  «И това ще мине»

Коментар

Първоначално публикуван от Skorpion_BG Преглед на мнение
                    Колега идеята е хубава, но ако искаш да го правиш промишлено и официално не знаеш в какъв филм се вкарваш!
                    Абе тва е ясно,ама аз искам някъде да е на хората който идват в курортното селище но проблема е следния,че през лятото няма плодове.

Коментар

Аз си направих тази година 100 литра сок от ябълки.

Направо невероятен стана.От 5 найлонови чувала с ябълки един човек с такава машина ми ги пресова.Замразихме ги във фризер.Последната бутилка замина на Нова Година.
                      Ябълките са мое производство,а машината е уникално проста,ама е много хамалогия.И за целият сок човека поиска 9 лв./не ми е рода или приятел-"по тарифа"/

А как става това на 72 градуса?

Коментар

Миналата година и аз си направих малко сок 50л просто да опитам.
                        Аз го съхраних по следния начин.Налях сока в компотени буркани запечатах ги и ги сложих да заврат(варих 2/3мин просто за капачката)
                        Резолтата беше следния за 1месец сока го нямаше беше изпит
                        Сузуки Витара ДБ 2.0 H20A малко повдигната и гуми каквито има в сервиза.
                        КтМ 525еxc ендуро. +Нисан ТВ42Е Тел:0 осем 99 нула 44 35две.

Коментар

Още една идея- защо не се договориш с някое заведение? Само че, тогава, 100% ще са нужни някакви документи.
                          JEEP CHEROKEE '86 XJ 4.0

Манол Денев

Коментар

Първоначално публикуван от piper Преглед на мнение
                            Аз си направих тази година 100 литра сок от ябълки.

Направо невероятен стана.От 5 найлонови чувала с ябълки един човек с такава машина ми ги пресова.Замразихме ги във фризер.Последната бутилка замина на Нова Година.
                            Ябълките са мое производство,а машината е уникално проста,ама е много хамалогия.И за целият сок човека поиска 9 лв./не ми е рода или приятел-"по тарифа"/

А как става това на 72 градуса?
                            Значи колега метода е следния-вземаш един термометър(дето се прави сиренето в мандрата),гледаш да стане до 72 градуса,наливаш в пласмасови бутилки до капачката и ги затваряшама хубаво завиваш капачката и си готов. Метода се нарича ,,Пастюризация''. НАЗДРАВЕ!!!

Коментар

Колеги,надявам се тази тема да да се използва добре и да е полезна на всички. Ако имате въпроси питайте!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X