колеги надявам се това да е една нова и добра тема за нас и нашите диети
.всичко от суджука до ракията си го правя сам обаче
така ми е омръзнало.със удоволствие бих си направил един комунистически ученически сандвич със масло шпек салам и кашкавал витоша от спомена по него чак и георги първанов би се просалзил от носталгиа по него/шпековиат салам/а него за сажеление го няма.поне за мен всичко по магазините е пълна измама...имали някой от колегите да знае как точно се прави съответно грамажи ,пропорции,в какво се пълни ,пуши лисе вее ли се тоест всичко.а забравих и дали въобще прави ли се в домашни условиа.ако ли не аз ще ба да първиат който ще опита.ще бъ
да радостен колеги ако някой сподели мойта мъка






благодаря предварително.
забравих ако някои сподели и дай боже успеем да го възродим има награда: а тя е че цял живот ще го ядем отново

/имам предвид шпековиат салам от комунизма...../
следваща тема кренвиршите от...........






така ми е омръзнало.със удоволствие бих си направил един комунистически ученически сандвич със масло шпек салам и кашкавал витоша от спомена по него чак и георги първанов би се просалзил от носталгиа по него/шпековиат салам/а него за сажеление го няма.поне за мен всичко по магазините е пълна измама...имали някой от колегите да знае как точно се прави съответно грамажи ,пропорции,в какво се пълни ,пуши лисе вее ли се тоест всичко.а забравих и дали въобще прави ли се в домашни условиа.ако ли не аз ще ба да първиат който ще опита.ще бъ
да радостен колеги ако някой сподели мойта мъка








забравих ако някои сподели и дай боже успеем да го възродим има награда: а тя е че цял живот ще го ядем отново





/имам предвид шпековиат салам от комунизма...../
следваща тема кренвиршите от...........





Коментар