Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Клатещо се зъбче... ПОМАГАЙТЕ!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Клатещо се зъбче... ПОМАГАЙТЕ!

Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение
    Приемам критиката.
    Да дам и аз един съвет:
    Пробвай с кози крак за вадене на пирони.Мушкаш зъбчето в процепа и с рязко движение на на противоположния край към гърдите изтръгваш гадината.
    това съвета на стоматолога ли е , или е отговора към колегата?

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
      абе и аз така си мисля
      действително, стоматолога ми ми е голям приятел, ама ми се струва наложителна консултация, независимо от успешната операция
      Мойте си изпопадаха, къде доброволно, къде с малко помощ. Не съм ходил заради млечен зъб на стоматолог. Така че всеки както си прецени.
      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Стомотолога ще ти каже , че предни зъби не се вадят предварително . Трябва наистина добре да се е разклатил и корена му да е изцяло абсорбиран за да се извади .
        ‎По 2 литра са само млякото и сока !
        WJ 4.7

Коментар

1 седмица. Вие за зъболекар чувалили сте?
          Даже детски стоматолог хирург национален консултант...
          Първоначално публикуван от Stank Преглед на мнение
          Стомотолога ще ти каже , че предни зъби не се вадят предварително . Трябва наистина добре да се е разклатил и корена му да е изцяло абсорбиран за да се извади .
          Аха, точно така каза стоматолога преди седмица - за да съм по-точен "Е, трябва да се изчака да се разклати добре и сам ще си падне", но понеже имаше много народ, не се задълбочи в подробности около "сам ще си падне" частта, а и ние не го питахме, което си е наша грешка.
          Ако не свършва добре, значи не е свършило!
          0888 315 794
          LZ1UPI
          A1 (Rh+)

Коментар

Така сега малко сериозно.
            Щом се клати и дразни детето е добре зъбчето да се извади.Най-добре е това да стане от стоматолог.Все пак използват се стерилни инструменти,при нужда анесетезии и т.н.Тоест избягва се възможноста да възникнат някои редки усложнения.
            Ако все пак решиш ти да го махнеш(предполагам че става дума за долен резец щом е първо зъбче)слагаш си показалеца на режещия му ръб и рязко го накланяш към устната.Но все пак ти препоръчвам да го заведеш на стоматолог.Със здравна книжка услугата е безплатна.

Коментар

.
              Ако все пак решиш ти да го махнеш(предполагам че става дума за долен резец щом е първо зъбче)слагаш си показалеца на режещия му ръб и рязко го накланяш към устната.Но все пак ти препоръчвам да го заведеш на стоматолог.Със здравна книжка услугата е безплатна.
              И както се казва-,,Не правете това в къщи!!!''...нямам предвид да не вадите зъбките сами...но не и по този начин...
              Гледай да не го клатите много напред назад защото можете да повредите този отдолу или да го изкривите... Най-добре е да се извади без обаче клатещи движения! Ако имаш зъболекар наблизо добре, ако ли не пробвай се но строго отвесно без клатене и въртене да потретя...
              Виден столичен ихтиолог

Коментар

Колега по принцип резци се вадят точно с клатене и въртене.
                Най-добре се вадят при стоматолог!

Коментар

И нашите зъбчета ги извадихме вкъщи. Щерката сама се справи. Само го хвана със салфетка, за на се изплъзне и - готово. И понеже не бахме "подготвени" феята беше оставила парички на мястото на зъбчето. За радост всеки родител минава по този път, а колкото повече пъти, по-добре. Да са живи и здрави малките пакостници. Като си спомна навремето баща ми имаша зъболекарски клещи( за вадене на зъби) и малко страшничко изгреждаха, но ги е ползвал и тях и конеца към вратата - но без ритник.
                  Борислав Русенов - 0889593977

Коментар

Поздравления за първи паднал зъб-чудесни емоции са около тези събития Само едно предупреждение, че после става страшно-внимавайте с феята на зъбките-подаръците, които носи може да излязат солени Нашата фея ги връща на следващата вечер и ние ги събираме...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X