Сори за името, ама съм се видял в чудо. На сина ми му се клати първото млечно зъбче, тече му кръв в устата и реве, та ще ме вдигнат съседите на ура. Това зъбче се клати вече цяла седмица, но май му е дошло времето, а аз не помня как ми падаха моите. Помагайте!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Клатещо се зъбче... ПОМАГАЙТЕ!
Свий
X
-
До: Клатещо се зъбче... ПОМАГАЙТЕ!
Гледай да не го клатите много напред назад защото можете да повредите този отдолу или да го изкривите... Най-добре е да се извади без обаче клатещи движения! Ако имаш зъболекар наблизо добре, ако ли не пробвай се но строго отвесно без клатене и въртене да потретя...
-
Измисляш хубава история,как зъбчето...бла-бла...взимаш една салфетка,уж да попиеш кръвчицата,дърпаш рязко...Отрока няма да осети нищо...После в кутийка за спомен.Ако пък се притесняваш,че ще го заболи-лидокаин малко...После става рутина...Дано да съм ти полезен.Аз така направих.Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Хах, така беше и с първото зъбче на моя хубавец! Страхът от кръвта и от неизвестното е по-голям от болката. Ако се клати силно опитай да го забаламосаш и го дръпни, ако не, заведи го при детски зъболекар, той ще го извади.
Коментар
-
А защо реве? Защото го е страх или наистина го боли нещо? Моите зъби, че се клатеха и падаха, помня, ама чак пък да боли и да кърви - не.
Иначе фокусът с дръжката на вратата е класически, но и много сложен.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнениеА защо реве? Защото го е страх или наистина го боли нещо? Моите зъби, че се клатеха и падаха, помня, ама чак пък да боли и да кърви - не.
Иначе фокусът с дръжката на вратата е класически, но и много сложен.Децата си мислят че имали кръв,трябва да боли...
Нещо като ,,дим без огън няма''
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Първоначално публикуван от бат'Марто Преглед на мнениеИзмисляш хубава история,как зъбчето...бла-бла...взимаш една салфетка,уж да попиеш кръвчицата,дърпаш рязко...Отрока няма да осети нищо...После в кутийка за спомен.Ако пък се притесняваш,че ще го заболи-лидокаин малко...После става рутина...Дано да съм ти полезен.Аз така направих.Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от upi Преглед на мнениеБлагодаря на всички за отговорите. Зъба вече чака феята под възглавницата. Бат'Марто начин ми хареса най-много като техника и залъгване. С дърпане направо нагоре се получи брилянтно. Още веднъж благодаря!Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
Още веднъж благодаря! Направо съм омаян от бързината и полезността на отговорите - още едно доказателство, че форумЪТ е неповторим и ... незаменим. Отново съм шашнат. НЯМА друго такова ....
Ако не свършва добре, значи не е свършило!
0888 315 794
LZ1UPI
A1 (Rh+)
Коментар
-
Първоначално публикуван от biboqn Преглед на мнение1 седмица. Вие за зъболекар чувалили сте?
Коментар
-
А зъбната феичка и снощи мина през нашта къща.
Един съвет - запаси се с дребни подаръчета зе следващите пъти.
Иначе за другите зъбки - две бучки лед от фризера от двете страни на зъбчето са идеалното обезболяващо средство в такива случаи.Не бързай ако искаш да стигнеш
Първоначално публикуван от Тихомир Преглед на мнениеКолега, темата е за помощ, за съвет, критиките си ги оставете за в къщи. A ако толкова ви се иска да критикувате нещо или някого, си отворете специална тема и там си критикувайте на воля!
Да дам и аз един съвет:
Пробвай с кози крак за вадене на пирони.Мушкаш зъбчето в процепа и с рязко движение на на противоположния край към гърдите изтръгваш гадината.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар