Около 15 килограма. Въпроса е че като съм намерил толкова голяма, не знам как трябва да се пече за да не остане сурова отвътре. Може би на много бавен огън - 6, 8 часа ?
Интересувам се само от реализирани рецепти, тоест някой който има опит.
Печката ми е перфектна с всички екстри, вентилатори, циклично нагряване и прочие, " шукаритети ".
Последния ми опит доведе до едно съсухрено изчадие, жилаво, като птеродактил. Но този път съм си намерил жива пуйка, тукашна, не американска заготовка и храня по сериозни надежди !
Моля, който е пробвал да сподели опит
. Благодаря.
Интересувам се само от реализирани рецепти, тоест някой който има опит.
Печката ми е перфектна с всички екстри, вентилатори, циклично нагряване и прочие, " шукаритети ".
Последния ми опит доведе до едно съсухрено изчадие, жилаво, като птеродактил. Но този път съм си намерил жива пуйка, тукашна, не американска заготовка и храня по сериозни надежди !
Моля, който е пробвал да сподели опит
. Благодаря.
))
Тази порода се култивира като към пуйката в тавата прибавиш две отделно купени пуешки бутчета - опаковани по същия начин.
) след като не искаш свинския холестирол. В нашата фамилия традицията за коледа е капама - огромна тенджата по средата кокошка, около нея пържоли, кювтете, сърми, наденица или кърначета, и много кисело зеле около всичко това. Рецептата е .... импровизацията е най-добрата такава. Прави се в големи количества и най-хубавото й е, че колкото повече я претопляш (за следващите дни) толкова по хубава става.
Коментар