От: еленско месо
Определено някой не е кусвал еленско за да твърди че е жилаво. А "като всеки дивеч" става точно от кисненето в разни маринати. Единствено и само обезкървяването до нула го прави крехко, еленското най-вече. Направено в гювеч на капама от всички видове меса вкл. и питомни е най-крехкото. От форума има хора които са хапвали еленско приготвено от мен и.. някои още питат кога пак. За пастърмата от елен пък изобщо не отварям дума.
Определено някой не е кусвал еленско за да твърди че е жилаво. А "като всеки дивеч" става точно от кисненето в разни маринати. Единствено и само обезкървяването до нула го прави крехко, еленското най-вече. Направено в гювеч на капама от всички видове меса вкл. и питомни е най-крехкото. От форума има хора които са хапвали еленско приготвено от мен и.. някои още питат кога пак. За пастърмата от елен пък изобщо не отварям дума.
Коментар