Някой ползвал ли е такива силиконови форми за печене.
Сега на пазара има доста различни марки и форми, кои са най добрите, все пак и там има сигурно ментета.
До каква температура издържат?
Изпичат ли равномерно?
Има ли разлика във вкуса? Да не се усеща вкус на пластмаса или подобна гадост?
Рецепти?
Сегашните несиликонови форми които предлага са доста калпави след второто печене се драскат лесно,ръждясват и не ми се ще всяка седмица да купувам форми.
Благодаря предварително.
Сега на пазара има доста различни марки и форми, кои са най добрите, все пак и там има сигурно ментета.
До каква температура издържат?
Изпичат ли равномерно?
Има ли разлика във вкуса? Да не се усеща вкус на пластмаса или подобна гадост?
Рецепти?
Сегашните несиликонови форми които предлага са доста калпави след второто печене се драскат лесно,ръждясват и не ми се ще всяка седмица да купувам форми.
Благодаря предварително.
Коментар