От: Нашенска ракия и Grappa.....
Така се оказва, да...
Така се оказва, да...
Ако наистина така се прави , да им имам грапата тогава !
А ако тази слива .... ъъъ.... техноложка , не е виждала как се обработват сливи за ракия - да си ходи на курс . Тук сме се събрали сериозни производители и консуматори на домашния кехлибар и такива писаници ги приемам за лична обида .


http://dnes.dir.bg/news/rakia-bozhid...e-9660330?nt=9
http://dnes.dir.bg/news/rakia-bozhid...e-9660330?nt=9
Първака два литра отделих.Вадих докъм 39 градуса.Добих продукт с градус 45,вкус и аромат несравними с нищо познато...
Като количество...е,поне за 45 немски групи ще стигне.
Експериментът се оказа успешен,щом изобщо го помня.
http://dnes.dir.bg/news/rakia-bozhid...e-9660330?nt=9

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар