Ако искате свежи праскови за Коледа, постъпете така. В трилитров буркан насипете здрави плодове. Отгоре оставете 4-6 сантиметра. Там в малка чинийка поставете запалена дебела свещ. Нека да гори 5-6 минути, след което затворете буркана.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Запазване на плодове
Свий
X
-
Тагове: Няма
-
От: Запазване на плодове
Ако идеята е да изгори кислорода, няма ли да е по-ефикасно, ако направо се пусне малко въглероден двуокис от бутилката на телоподаващото?Някои казват, че съм ужасен човек. Но това не е така - аз имам сърце на мил, чувствителен юноша. Пазя го в буркан със спирт на бюрото си...
-
Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнениеАко идеята е да изгори кислорода, няма ли да е по-ефикасно, ако направо се пусне малко въглероден двуокис от бутилката на телоподаващото?
Коментар
-
Същото го правиме, но вместо свещ слагаме една метална капачка от бира (с демонтиран гумен уплътнител) и нея на дъното спирт. След като изгори спирта, веднага се затваря, като след 1 минута вече е вакумирано.Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Радослав Райчев Преглед на мнениеСъщото го правиме, но вместо свещ слагаме една метална капачка от бира (с демонтиран гумен уплътнител) и нея на дъното спирт. След като изгори спирта, веднага се затваря, като след 1 минута вече е вакумирано.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Теодор МБ Преглед на мнениеАко идеята е да изгори кислорода, няма ли да е по-ефикасно, ако направо се пусне малко въглероден двуокис от бутилката на телоподаващото?Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дочев Преглед на мнениеА какво става с капачката от бира, вади ли се от буркана?
Е, при отварянето няма да ядеш и капачката, тогава ще я махнеш.Клуб Ленд Ровър Ентусиастс България
LR Discovery 1, 1993, 200 TDI с разбит лагер на раздатката към преден кардан 23.10.2009
Да живееш над възможностите си води до зависимости вместо до независимост.
Коментар
-
Друг метод, за който съм чел е сладането а парченце сух лед най-отгоре и като се стопи се затваря - този метод използваха при по-големи разфасовки. Но нямаш вакуумиращ ефект.
И на мен ми е било много интересно - аргон или въглероден диоскид дали може да се ползва за консервиране - визирам от тези, които се ползват в заваръчната техника.Георги Гатев
Коментар
-
Първоначално публикуван от Георги-trimata Преглед на мнениеДруг метод, за който съм чел е сладането а парченце сух лед най-отгоре и като се стопи се затваря - този метод използваха при по-големи разфасовки. Но нямаш вакуумиращ ефект.
И на мен ми е било много интересно - аргон или въглероден диоскид дали може да се ползва за консервиране - визирам от тези, които се ползват в заваръчната техника.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар