От: Как да направя ракията по-мека
Този пост не се вързва с първия пост и заглавието, но темата си е на колегата. Инъче отговора е:
По-добре да правиш ракията да не се нуждае от корекция, отколкото после да я корегираш...философия някаква...
Първоначално публикуван от белята
Преглед на мнение
По-добре да правиш ракията да не се нуждае от корекция, отколкото после да я корегираш...философия някаква...
Химично някакво обяснение може ли някой да даде. Метанола, естерите, етилацетат- а ли, кое я разваля?
. Сдобих се с 20л. ракия двоен препек, но за съжаление има доста неприятен остър мирис на нещо като на ацетон.(Джибрите бяха престояли доста време преди да бъдат преварени). Има ли някакъв начин да се оправи без допълнителна преварка, например с активен въглен или нещо друго, или направо на боклука?
Коментар