Има ли някой, който да е вегетарианец?Интересува ме възможността за пълноценно хранене без използване на животински продукти. Искам само да уточня, че целта ми е не да откажа животинските продукти, а да ги намаля в менюто до разумния минимум - веднъж седмично...
Благодаря предварително на отзовалите се!
Благодаря предварително на отзовалите се!
! Само не се залъгвай по разни "заместители" соеви, моеви и прочие боклуци. Ако се замислиш, само вариантите да се сготвят картофи без месо са безброй. Не съм чул някой да е страдал от липса на хранително разнообразие, заради това, че е вегетарианец. По-големият проблем е "социалният". Дори и в този форум, има хора, които мислят вегетарианците за слабоумни. Такива със сигурност ще има и в семейството ти и в по-близкото ти обкръжение. Ако досега не е ставало дума, ще ги разпознаеш по това, че в общия случай са необразовани хора, с ниска обща кулутура, които намират сила идентифицирайки се с мнозинството. По правило, същите "мразят" още циганите, негрите, талибаните, педерастите, успелите... и изобщо всички ,,различни" за които се сетиш. Иронията е, че в повечето случаи, прикрито са част от някоя от изброените групи
Коментар