Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бръсначи, точене и въобще използване
Свий
X
-
От: Бръсначи, точене и въобще използване
Купих си Арканзански камък. На пластмасова поставка, доста удобен.
Някой ще ми каже ли на колко грита съответства това и мога ли да го ползвам за точене на бръсначи, преди каиша?"The only regret I will have in dying is if it is not for love."
Gabriel Garcia Mаrquez
Коментар
-
Той Арканзаса работи според повърхността си , колкото е по финно обработен , тоест полиран отгоре толкова по финно работи . Има си ограничение разбира се . Според мен Арканзасите работят най готино с масло .
А пък аз се сдобих със ей тоя хубавец от Китай - Гуакси 12 - 15 000 грит . Размери 20 на 8 на 3 тоест голям
Коментар
-
Биват твърди и меки,наистина работи най-добре с масло.Едрината им не мога да определя точно,но за финален са груби (и двата вида)...Първоначално публикуван от Андрей Боянов Преглед на мнениеКупих си Арканзански камък. На пластмасова поставка, доста удобен.
Някой ще ми каже ли на колко грита съответства това и мога ли да го ползвам за точене на бръсначи, преди каиша?Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
Най-добрият ром е студеният ром!
Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!
Коментар
-
Да се похваля и аз със някой нови придобивки - Няколко финни и качествени естествени камъка за точене - 2 Японски - Киита и Карасу л
? големи сини турингийски камъка , 2 котикула и един Голям френски Ла Люн . Работи с масло най готино .
Коментар
-
Момчета да ви се похваля със 2 нови придобивки от Япония . Два камъка за бръсначи от най викок клас - и двата са от мината Накаяма
Единият е накаяма Иромоно Томае а другия е Най високия клас за бръсначи в Япония Накаяма Маруиши Камисори тоиши
Просто са невероятни нямам думи Изтрелват ръба на съвсем друго ниво от котикулите и турингийските
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар