Първоначално публикуван от Насов
Преглед на мнение
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бръсначи, точене и въобще използване
Свий
X
-
От: Бръсначи, точене и въобще използване
Това ми е важен принцип в живота. Когато нещо ми се е видяло трудно, съм си казвал, че щом някой друг го може-значи и аз ще го мога. С упорство, постоянство и мислене-нещата се постигат. Кои по-лесно, кои по-трудно...Първоначално публикуван от Венцислав Петров Преглед на мнениеКольо, постоянно си повтаряй, че това е нещо, което всеки нормален мъж от близкото минало го е можел без да го третира като велико постижение...
Та така де, нали трябвало да се обръснеш 100 пъти за да се почустваш научен и сигурен.
Остават още 99
Днес един познат ми каза първо да си напиша завещанието, па тогава да се бръсна с бръснач.
Емиии-не е страшно никак, остава да се науча да не се режа, и обръснатото да е гладко.
Със самобръсначките постигам почти идеална гладкост, особено като са нови, ама с тях имам 25 годишен стаж. Сега съм обръснат все едно със стара, тъпа самобръсначка, порязванията смъдят, ама пък ми е кеф, че съм се отдалечил от тълпата.
Още 99 пъти...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ха-ха
Коле,абе не е трудно.Има няколко правила само,дето трябва да спазваш
Аз останах с впечатление,че си гледал клипчета кое и как...та наточих бръснача по мой образ и подобие
Ама пък ако не е остър ще скубе и не е приятно
Не знам,дали пък да не направим клипче на български,с подробни обяснениния..?
Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
Най-добрият ром е студеният ром!
Кралско правило : Със камила може,с камилар - не!!!
Коментар
-
Коментар
-
И после Маса!Маса! С каса бира от нас!Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеЗалата скандира: Клипче! Клипче! Клипче! Клипче! Клипче! Клипче!
Коментар
-
Обмислям сериозно идеята,защото не всички неща в тубата са правилни,пък и не всеки знае английски.Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеНали каза, че няма да се справиш с клипчето сам, пък и помощ ще се намери. Това изобщо няма, какво да му се чудиш! Залата скандира: Клипче! Клипче! Клипче! Клипче! Клипче! Клипче!Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
Коментар
-
Не си свикнал.А господин Петров е посочил най-вероятната причина - голям ъгъл на бръснача спрямо лицето. Най - лесно и гладко ще се обръснем,ако гърбът на бръснача е на разтояние 1/2 или (зависи от профила на острието) колкото дебелината си от лицето. Звучи малко сложно,но всъщност не е.Имаме огледало,а ако и не бързаме,ще усещаме кога се бръснем и кога - щавим.Не трябва да стържем лицето,лесно се усеща.Първоначално публикуван от Агоп Серопян (аниматора) Преглед на мнениеИ мен ме запалихте по темата и вече от въръл фен на небръсненето до кожа, започнах и аз да ползвам бръснача. Имам само едно питане, абе като се бръсна имам чувство че си свалям страшно много кожа от лицето, нормално ли е или просто аз не съм свикнал да се бръсна ?Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
Коментар
-
Камера на статив, може и 2-3... лек монтаж и клипчето е готово. Имам приятел оператор с камера, звънкам му и действате, само реши къде и кога. Добре е да е светло, но все ще намерим и некоя ламба за кино. То у форума сигурно маса народ е в тоя бранш...
Коментар
-
Ее-хе-е...И Катето Евро ако дойде...Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеКамера на статив, може и 2-3... лек монтаж и клипчето е готово. Имам приятел оператор с камера, звънкам му и действате, само реши къде и кога. Добре е да е светло, но все ще намерим и некоя ламба за кино. То у форума сигурно маса народ е в тоя бранш...Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
Коментар
-
Чакам клипчето.
Само да не стане така, че докато дойде-да съм се научил да се бръсна
Бъзикам се, няма належаща нужда от клипове. Чунким преди 100 години само по клипове са се учили...
Още 99 пъти
Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Ха-хаПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЧакам клипчето.
Само да не стане така, че докато дойде-да съм се научил да се бръсна
Бъзикам се, няма належаща нужда от клипове. Чунким преди 100 години само по клипове са се учили...
Още 99 пъти
Преди сто години са ги учили бащите и дядовците им на живо...Иначе още 5-10 пъти и си готов - от там на сетне само задобряваш.Харесва ли ти как реже тая пущина..?
Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
Коментар
-
Има.Ама не бръснат с бръснач,а с едни...други неща...Първоначално публикуван от Насов Преглед на мнениеПреди 100 години просто баща ти ще ти покаже или отиваш на бербер и той си знае, пък ти виждаш как става. Няма ли бръснарници вече в тая страна?
Катето Евро не мога да я уредя уви
.Не ме е страх от големи разходи - страх ме е от малки приходи!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар