Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как си пазите градината от крадци?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как си пазите градината от крадци?

За последно преди 6 години на един мангал му бутнах дувара с тогавашния ми опел кадет в 4 часа сутринта но той взе че успя да избяга..циганина беше влезнал в коридора към 23:00 часа но майка ми се заключила в стаята и взела че го познала.......хванах баща му ........от тогава минава на отсрещния тротоар с прибежки ......... помпата за поливане не прибирам и си стои целогодишно на двора............ само бой.......За съжаление жертви стават възрастни и беззащитни хора загубили вяра и сили............мисля си че сега съм див за връзване ами след 30-40 години ...........
    Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
    Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
    Анатолий Пейчинов o8875о9815
    https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
      За последно преди 6 години на един мангал му бутнах дувара с тогавашния ми опел кадет в 4 часа сутринта но той взе че успя да избяга..циганина беше влезнал в коридора към 23:00 часа но майка ми се заключила в стаята и взела че го познала.......хванах баща му ........от тогава минава на отсрещния тротоар с прибежки ......... помпата за поливане не прибирам и си стои целогодишно на двора............ само бой.......За съжаление жертви стават възрастни и беззащитни хора загубили вяра и сили............мисля си че сега съм див за връзване ами след 30-40 години ...........
      След 30-40 години ако не говориш цигански нема как да си купиш хляб ако някой произвежда хляб сред стада от павиани...............
      К мирной жизни не пригоден.
      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

Ония двамата бръмбари на снимката зад мен със сигорност няма да проговорят цигански......дано след 30 години да са близко около мен......че борбата е неравна !
        Последно редактирано от Roninn; 31-07-10, 08:08.
        Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010

Коментар

http://www.bg-pet.com/Dogs/DogBowl/razpr.htm
          .....Решава ти проблема с прехраната, при мене кучетата са 2, които се мразят.Това ми решава проблема с подмамването с отровна или преспивна пържола.Огради вътрешната част на високата ограда с по ниска но достатъчно висока за да не преминат кучетата и помежду им сложи "вълчи капани" на местата от където прескачат , но не прекалявай с капаните че ако се хване някой кучетата задължително ще прескочат и може да си навредят.Останалото е с естествен изход, най-вероятно ще го одавят, но ти си сложи табелки на външната ограда ЗЛО КУЧЕ до там с проблемите с закона.

ПП Водопоя е две кофи на различни места и обърнати туби от мин вода с маркуч потопен в кофите един вид самотек
          Последно редактирано от Ico_Ns; 31-07-10, 11:45. Причина: дописване
          Око за око и светът ще ослепее

Коментар

Аз съм мислел начин със тел с ток белкем му пооправи косата
            HONDA AFRICA TWIN XRV 750 RD 04

Коментар

Първоначално публикуван от петър442 Преглед на мнение
              Аз съм мислел начин със тел с ток белкем му пооправи косата
              Не става.Чисто хипотетично:
              1) пускаш слаб ток, идвам аз да крада, удряме и аз си тръгвам раздрусан и бесен, следващата нощ идвам с арматурни клещи(70лв.) и гумени ръкавици(2,5лв.) и ти изнасям целия плет в едно с трансформаторите...за 5 поредни нощи ще ти оставя бегъл спомен за това къде е била къщата.
              (2) пускаш силен ток, минава дете или възрастен човек докосва се до оградата неволно и си остава там, до развръската неща да стигам че ме побиват тръпки

Коментар

Един приятел на баща ми реализирал интересна идея. Една вечер циганите му свалили цялата ограда и я взели за вторични суровини. На другия ден опънал тел на около 2 педи над земята.(без ограда) На нея сложил куки 3-ки за големи риби (и тука почва шоуто) Дошли пак вечерта 3-ма циганина и като се хванали, той излезнал с пушката (само да ги стресне, докато дойде полицията) почнал ги с една дряновица, че после идвала и бъза помощ, защото не могли да им извадят куките.
                Дарин 0897042636
                ВАЗ 2105

Коментар

Първоначално публикуван от Dr1v7 Преглед на мнение
                  Един приятел на баща ми реализирал интересна идея. Една вечер циганите му свалили цялата ограда и я взели за вторични суровини. На другия ден опънал тел на около 2 педи над земята.(без ограда) На нея сложил куки 3-ки за големи риби (и тука почва шоуто) Дошли пак вечерта 3-ма циганина и като се хванали, той излезнал с пушката (само да ги стресне, докато дойде полицията) почнал ги с една дряновица, че после идвала и бъза помощ, защото не могли да им извадят куките.
                  Това сега го прилагам на кафеавтоматите вътре около касичката

Коментар

Първоначално публикуван от Стария Преглед на мнение
                    Забележи 5-6 едри домата вържи им по един червен конец да си ги знаеш и със спринцовка им вкарай по един кубик Б-52.И им кажи НАЗДРАВЕ.Няма как да се справиш с напаста освен по не традиционен начин....
                    Старо, прости моето невежество, от агрономия нищо не разбирам. Ама като чуя Б-52 се сещам за един американски стратегически бомбардировач, яка машина. Айде, моля те, да обясниш какво е това нещо Б-52 в селското стопанство?
                    Още един път моля за извинение, когато незнам - питам.
                    Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                    Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                      1) пускаш слаб ток, идвам аз да крада, удряме и аз си тръгвам раздрусан и бесен, следващата нощ идвам с арматурни клещи(70лв.) и гумени ръкавици(2,5лв.) и ти изнасям целия плет в едно с трансформаторите...за 5 поредни нощи ще ти оставя бегъл спомен за това къде е била къщата.
                      (2) пускаш силен ток, минава дете или възрастен човек докосва се до оградата неволно и си остава там, до развръската неща да стигам че ме побиват тръпки
                      Ох, недей, че един път за малко да се изпикая на една такава ограда на стопански двор, по която пускаха ток /незнам колко е бил силен/ за да спира кравите да не преминават. Добре, че с мене беше един приятел, та той ми секна пикаенето със силен вик, щом видя какво се канех да направя.
                      Ако ще нафтата и без пари да я направят, пак че краднем!
                      Само DIESEL !!!

Мечтата на всеки леопард е да има гащи от курвенска кожа.

Коментар

Първоначално публикуван от Ico_Ns Преглед на мнение
                        Oт това си вадя извод, че единственото разумно решение е да се отворят широко вратите с една табела отгоре "влачИ к'вото си харесаш!"

Коментар

Вижте: идеи много, но всичките в някаква степен работят срещу този, който ги прилага.
                          Изчетох всичко внимателно в темата. Не се хваля, но имам богат опит с проблема: "как да се опазим от циганските кражби"..
                          Бъдете сигурни: ако мангалите ви нарочат.. ако не днес, утре ще ви окрадат каквото са харесали...
                          СОТ - добре, узнаваш, че някой шета. Въпроса е: кой и за колко време ще реагира за да опази имущество, продукция, стока? Минало ми е през главата. Майка ми на село и се качиха мангалите на втори етаж и почнаха да разбиват вратата, където спи. Имаше СОТ на първи етаж, който братята се опитаха да "излъжат", като прекъсват тока. СОТ-а задейства. Майка ми звъни на баща ми (през 2 къщи) и комшията и дойдоха да я отърват. Наистина - всяка вложена стотинка в СОД в тоя случай, доказа, че си е струвала. Но уплахата остава. Ами ако нямаше кой да реагира?
                          Куче/кучета -лезна "плячка" за мангалите. Как се борят с кучета: от кучегон до колбас натъпкан с кукички за риба, сънотворни, отрова и даже хероин. Всичко това съм го виждал също...
                          Средства за самоотбрана: вълчи капани, кльонове, ел. огради, самострели... Помислете само: кое малцинство в БЪЛГАРИЯ се ползва с повече права? Тука няма да разисквам...
                          Камери за наблюдение - безсмислено. Посред бял ден ще ви дойде някой с качулка на главата и няма да го познаете. А и по закон снимането не е доказателство, ако не е направено по "съответния ред" (предполагам СРС)..
                          БОЙ - помага, но не всеки може да го направи. Но помага!!!

Извод:
                          1. Основен: Държавата на територия България не си върши работата в лицето на съдебната власт;
                          2. За да имате поне малко спокойствие - потдържайте нормалнио взаимоотношения с "братята", САМО ако те могат да отвърнат със същото. Нека не си кривим душата - и сред българското стадо има мърша...

Друго не се сещам за сега..
                          Поздрави!
                          Публикувайте отговор

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                            Oт това си вадя извод, че единственото разумно решение е да се отворят широко вратите с една табела отгоре "влачИ к'вото си харесаш!"
                            Не баце, кучета, минимум 2 че и на тях им знаят цаката, особенно на по-лакомите и недохранени стрити сънотворни
                            в 100гр месо и е чао, но поне ще си сигурен че е извършено от расъждаващ и ояден човек, а манго дедо няма да си даде пържолата е едно и че няма как да си купи сънотворно е друго.

Мишо, на времето служих в черноморец ПВО, имахме страхотно парково осветление, всеки наряд си беше като разходка в парка.По някаква злочеста случайност, там където реших да облея тревичките е имало избил кабел, добре че на около 40см под земята.... все едно ме удариха с ритник в м..те обачее, послее, като отмина шока и болката и като щръкнах като жребчеее ... ама в казармата

Та мисълта ми е че и това си има хубавата страна

Коментар

Б-52 е аналог и е силно тактическо оръжие в селското стопанство наречено на разговорен език БИИП......продава се в алуминиеви флакони с червен етикет и един череп с два кокала........(не е подправка за скара)......Мой съученик се беше нагълтъл с тая вълшебна течност .......добре че питал майка му що е толкова гадно......две седмици не идваше на училище.......тогаз разбра че училището не е толкова гадно ..........в сравнение с клизмата........!
                              Горе описания метод от колегата не ми се струва удачен...понеже в армията.....служих в джебел ......редовно посещавахме градините около поделението......войнишка му работа....та не се знае кой ще хванеш...!
                              Последно редактирано от Roninn; 11-09-10, 12:14.

Коментар

има едни противопехотни мини с боя дето ги ползват за пеитболл, също и гранати с боя , ако в боята се сложат и други неща може да има някакъв ефект.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X