Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как си пазите градината от крадци?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Как си пазите градината от крадци?

Абе то, че помага - помага(боя). Ама има села, където най - младия е 70 годишен дядо, а най - стария над 85-88. Кой ще тръгне да се бие?! Те се молят, за мир. Ала няма мир, циганите си крадат, полицията идва, но късно. Много случки ама много.
    Трудно е вече. Скоро бях в едно Ивайловградско село. Е какво да говорим. Там само стари хора. Питах ги имате ли проблеми, крадат ли Ви разни неща, спите ли спокойно. Те треперят от страх и казват, идват цигани, влизат в двора, искат храна, зарзавати - всичко. Вечер как да спим, те са много, правят проблеми.... Ужас. Трябва да се помисли, за тези хора. Положението е страшно.

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Николов-sineto Преглед на мнение
      вероятно помага ,но когато се замислиш за разрешителните си за оръжие, и разните полицейски досиета ,на повечето хора тези мераци им минават.
      Ъъъъъ ко ? Викаш, те нека си краднат, важното е да имаш разрешителни. Тия пушкала си ги взел за да ги пазиш или те тебе ?
      О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Ми май да ги пазиш...
        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Коментар

Аз мойта вила и имот не можах да опазя...... всеки път тръгвайки натам си мислех какво ще заваря, е сложих край на нервите- продадох го!!! Установих, че имот в отдалечен и безлюден район е просто наказание в България. А най-красивите места обикновенно са далече от път и градове, но уви няма спасение от кражбите...

Коментар

Много колеги казаха правилното решение,бой до посиране и още малко.От веднъж няма много ефект трябва си повторение и потретване ,после със сигурност рендосвания и приближените му обикалят по съседните улици ,а като те видят се стремят да избегнат срещата отдалече,ако пък сбъркат да доближат само от добро чувство и взаимност му отупваш прахта с един удар,че да няма свидетели.Ако и това не помогне при следващо нападение(до сега не ми се е случвало) му вадя и двете очи пък после да ме разпознае в полицията.

Коментар

Първоначално публикуван от v.kostov Преглед на мнение
                Аз мойта вила и имот не можах да опазя...... всеки път тръгвайки натам си мислех какво ще заваря, е сложих край на нервите- продадох го!!! Установих, че имот в отдалечен и безлюден район е просто наказание в България. А най-красивите места обикновенно са далече от път и градове, но уви няма спасение от кражбите...
                Тъжна история. Втора година правя жалки опити да заживея отново в България, въпреки отчаяните протести на жена ми. Истории като тази ми охлаждат мераците по-бързо от всякакви семейни търкания.
                О, ефимерност! О, най-безсилно и позорно време в живота на моя народ — времето от разсъмване до отварянето на магазините за спиртни напитки! Колко излишни бели косми е вплело то във всички нас, в бездомните и страдащи шатени!

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                  Мда, успоредката помага доста и шансовете да се вслушат в думите ви, ако има такива се увеличават. Боят също помага в случая, ама трябва да е в задоволително количество. Ама с успоредка до 10ти, 9ти номер и по - от далече, че иначе може да ги утрепеш. Може и в краката за по - сигурно.
                  Ако е машина, нека бъде немска!
                  XJR 1200
                  ETZ 150
                  Kawasaki Ninja ZX10R

Коментар

Единствения начин е превенция, чрез застрашаване на тези (застрашаване на физическо ниво - доказало се е от както свят светува), които имат мераци за извършване на незаконни дейности, ощетяващи собствениците. Иначе аз съм твърдо за 12 кал с 30-40 санта цев плюс свирепо и безпощатно куче. И да стане нещо иди разбери кучето ли го е разкъсало, чакалите ли са го яли....
                    If you can't stand behind our troops feel free to stand in front of them!

Коментар

Българската държава сама си изкопа гроба.....

Да даваш пари на неукия и примитивния за това че прави деца

А как оцеляват тези деца държавата не я интересува...

ше ви кажа да знаете какво става след като парите са изпити..

Разбутва детето кученцата на кучката и цица от неяГлад мале Глад...или лови жаби в баричката и ги яде живиБащата мангал е изпил парите и точка ...оправяй се....майката родила 3 за три години рови из кофите

И този „човек“като порасне е като павиан той е готов за къшей хляб да убие всеки

той е израснал в диващина и няма никакви морални устои

И нашата мила държава поощрява тъкмо този начин на живот ...Невероятно но факт

И как ще се оправяме след само 20 тина годиниа след още 20?

Като се има предвид че броя на циганите се удвоява на всеки 20 години

Та ше опазваме градини.... Та.ние много скоро ще бъдеме физически застрашени от изтребление ако не изпревариме болеста и не приложиме превантивно лечение

В историята е показано че изход има има държави в които циганията е спомен
                      Последно редактирано от Стария; 01-11-13, 20:59.
                      К мирной жизни не пригоден.
                      Най обичам, обстановката да е максимално близка до бойната.
                      ГАЗ 69 ГАЗ 53 ЗИЛ 157

Коментар

И после викат рацист ......е добре не съм!Аз си ги обичам брадчедите ,ма много даже !
                        По-добре в затвора отколкото в гроба И кучето си е в двора винаги свободно -каракачанска овчарка /който го дресира взема награда ,аз се отказах категорично/ Кучето предупреждава и после на месо.Недаи Боже!
                        Grand Vitra ddis 2008
                        SEAT Althea XL tsi 2010
                        Mitsubishi Canter

Коментар

Стария го е казал много точно и вярно!

Аз си пазя собствеността с всякакви налични сили и средства, които имам, а те не са малко. Наблягам на превенцията и има ефект. По-добре е да се изпреварят събитията и лицата, които евентуално биха посегнали, предварително да бъдат убедени, че така не бива, че човек трябва да бъде съвестен и образцов гражданин на това общество.

Коментар

Първоначално публикуван от tanosliven Преглед на мнение
                            И после викат рацист ......е добре не съм!Аз си ги обичам брадчедите ,ма много даже !
                            По-добре в затвора отколкото в гроба И кучето си е в двора винаги свободно -каракачанска овчарка /който го дресира взема награда ,аз се отказах категорично/ Кучето предупреждава и после на месо.Недаи Боже!
                            Ами че то си е дресирано бе Какво искаш от животинката?
                            Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                            Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                            В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от The Back Bone Преглед на мнение
                              Стария го е казал много точно и вярно!
                              ...предварително да бъдат убедени, че така не бива, че човек трябва да бъде съвестен и образцов гражданин на това общество.
                              За местните имаш време, ама ако не е тайна, как съветваш гастролиращите и им демонстрираш, какво е образцов поданик?
                              А тези простотии се правят от името на всички ни.
                              Даника
                              Ми не гълтайте бре, и не лапайте. )) Дистанцирайте се демек ... ))deyan"h

Коментар

В моя случай не става съпрос за градина а за апартамент. С гастролиращи не съм имал проблеми. Живея в много малък и закътан квартал, където всяко ново лице се забелязва. Цигани не правят грешката да идват тук, дори и по кофите ги няма. Видя ли циганин и го погвам с каквото имам под ръка, а аз винаги имам. Живея на първия етаж и пред блока има много хубави градинки със засяти дръвчета. от време на време има опити цигани да се качват по дърветата и да чупят клони и да берат плодове. Качи ли се на дървото, може да види какво имам вкъщи. Плюс това хич не обичам като се прибера претрепан от нощна смяна и си легна и на 50 см от прозореца да чувам викове и крясъци, какво остава пък на цигански. Моментално побеснявам и изкачам с алуминиевата ми бухалка за софтбол, освен това по принцип си ходя въоръжен винаги, дори когато се къпя. Имало е и няколко случая "фоерверките" за коледа да подранят. Не търпя никакъв вид вандалски и противообществени прояви в квартала. Не търпя и жалки подобия на хора, които си мислят, че имат граждански права. Тези права аз не ги зачитам, те не са даденост като човешките, те се заслужават. Циганите не търпя, понеже те не са образцови граждани на обществото. На тази държава и трабват работещи хора, плащащи данъци, а не кърлежи, пренасящи смъртоносни бавнодействащи болести. Не съм расист, но на черното бяло не мога да кажа.

По въпроса с къщите. Имам село, където имам две необитаеми къщи. Ходя си рядко. Посегателство имаше само едно върху едната къща преди години. Посегателите го осъзнаха като грешка. До ден днешен никой нищо не е пипнал и няма и да пипне. Има си методи и начини за всичко.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X