Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако имате проблем с жабите в двора, вземете си таралеж!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Ако имате проблем с жабите в двора, вземете си таралеж!

Когато дъщеря ми беше дете, често ходехме на море на къмпинг в гората около р.Камчия. Беше доста диво и пълно с животинки. Щерката най-обичаше да си играе с жаби, защото "никога не ме драскат и хапят". Когато я видеха, хората се възмущаваха на висок глас "Това дете родители няма ли?", "Горкото, кой ги знае какви са..."
    ЪХ: "Парите си похарчих за пури, пиене и жени, а останалите ги профуках"

Коментар

Тук се пораждат и куп други въпроси:
      Според новата харта за защита на животните, те не трябва да бъдат убивани жестоко и мъчително, камо ли да бъдат изяждани живи.
      Кой е научил таралежа да се държи така садистично. Дали Влади, или предишен собственик.
      След като горепосоченият таралеж унищожава някакви вредители, значи е на работа. Има ли в такъв случай трудов договор.
      Месото от жабата, преди да бъде консумирано, минало ли е изследвания през ветеринарно-санитарния контрол.
      И още много неизяснени въпроси, които ме карат да се замисля: Ние в Европа ли сме. Или в някаква джунгла, където всеки може да изяде всекиго.
      Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
      -----------------------------------------------
      Питието определя съзнанието....
      -----------------------------------------------
      0887770735

Коментар

Първоначално публикуван от trajal Преглед на мнение
        Тук се пораждат и куп други въпроси:
        Според новата харта за защита на животните, те не трябва да бъдат убивани жестоко и мъчително, камо ли да бъдат изяждани живи.
        Кой е научил таралежа да се държи така садистично. Дали Влади, или предишен собственик.
        След като горепосоченият таралеж унищожава някакви вредители, значи е на работа. Има ли в такъв случай трудов договор.
        Месото от жабата, преди да бъде консумирано, минало ли е изследвания през ветеринарно-санитарния контрол.
        И още много неизяснени въпроси, които ме карат да се замисля: Ние в Европа ли сме. Или в някаква джунгла, където всеки може да изяде всекиго.
        От днес обещавам жабите да бъдат умъртвени хуманно, ще им пускам класическа музика. И ще им бъде изпълнено последното желание!
        Таралежът е с подписан трудов договор на изпитателен срок!
        И ще бъде изградена мобилна лаборатория на ДВСК в двора.
        А специално за Европа ще боднем в задника на таралежа един тракер.
        LZ1HKW
        Реглаж на преден и заден мост
        My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
        X