Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Ако имате проблем с жабите в двора, вземете си таралеж!
Свий
X
-
Ако имате проблем с жабите в двора, вземете си таралеж!
Тагове: Няма
-
От: Ако имате проблем с жабите в двора, взимете си таралеж!
Като бях малък имахме къща с двор, имахме и бойни таралежи. Само през зимата трябва да им направиш дупки в купчината трески и въглища в мазето, и да туриш наоколо ябълки. Те сами си ги намират, изяждат ги, и си се заравят в дупките до пролетта. После не бива да ги закачаш - спят.
-
Може и щъркели да си вземем,но трябва да им организираме интерактивно заминаване на юг и после да ги зазимим в някое подходящо помещение...МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!
Коментар
-
От: Ако имате проблем с жабите в двора, вземете си таралеж!
Влади ти нали и преди имаше един такъв разбойник? Този ми изглежда млад, да не е поколение?Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
-
Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнениеВлади ти нали и преди имаше един такъв разбойник? Този ми изглежда млад, да не е поколение?
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеявно му омръзна да яде шунка.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнениеЖабите ядат насекоми. Аз им се радвам.
Влади, сега няма да можеш да се порадваш на змиите около вас, както по островите, примерно...Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.
Коментар
-
Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнениеМоже и щъркели да си вземем,но трябва да им организираме интерактивно заминаване на юг и после да ги зазимим в някое подходящо помещение...
Жабите на ранчото и аз не ги закачам. На втория ден се свиква с шумотевицата, но без тях не ми се мисли каква плътност ще имат комарите...
П.П. Жената има интересен способ да плаши змиите: ходи бавно и от време на време повтаря на глас "Къш, аз съм по-отровна"
Странно, но засега работи.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Asen_Daskalski Преглед на мнениеАбе,ако наистина е по-отровна мисля ,че ще трябва да си преосмислиш поведението или поне да знаеш къде лягаш?О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Оспамихте темата на Влади.
Основното тук е:
-Как изяждането на жаба от таралеж, на насекомо от жаба или на змия от жена, влияе на екологичното равновесие в природата.Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
-----------------------------------------------
0887770735
Коментар
-
По интересното е, че на върха на хранителната верига е жената. Е толкова ли няма по-голям дзвер? хахаха!
Коментар
-
Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнениеПо интересното е, че на върха на хранителната верига е жената. Е толкова ли няма по-голям дзвер? хахаха!Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар