Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ако имате проблем с жабите в двора, вземете си таралеж!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Ако имате проблем с жабите в двора, вземете си таралеж!

Ето как моят нов домашен любимец вечеря на двора!
    Похапва сладострастно една жаба!

П.П
    Извинявам се за качеството, но е снимано с телефон!
    LZ1HKW
    Реглаж на преден и заден мост
    My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

От: Ако имате проблем с жабите в двора, взимете си таралеж!

Като бях малък имахме къща с двор, имахме и бойни таралежи. Само през зимата трябва да им направиш дупки в купчината трески и въглища в мазето, и да туриш наоколо ябълки. Те сами си ги намират, изяждат ги, и си се заравят в дупките до пролетта. После не бива да ги закачаш - спят.

Коментар

Може и щъркели да си вземем,но трябва да им организираме интерактивно заминаване на юг и после да ги зазимим в някое подходящо помещение...
      МБ124 200Д седан 5 скорости 88 год. МБ 124 Е300Д Т 24 в 93 год. ОПЕЛ ФРОНТЕРА А ДБ 2,8ТДИ 95год. Не е проблем че човек е смъртен,проблема е че е внезапно смъртен!

Коментар

От: Ако имате проблем с жабите в двора, вземете си таралеж!

Влади ти нали и преди имаше един такъв разбойник? Този ми изглежда млад, да не е поколение?
        Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
        Селска фурна аспух нема. Пак същият.
        В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Първоначално публикуван от derhunter Преглед на мнение
          Влади ти нали и преди имаше един такъв разбойник? Този ми изглежда млад, да не е поколение?
          Предишния избяга, явно му омръзна да яде шунка. Този за сега е само на жаби, друго не иска.
          LZ1HKW

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
            явно му омръзна да яде шунка.
            Вземи ме мене за таралеж. Няма да откажа шунката. Виж, за жабите....
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Жабите ядат насекоми. Аз им се радвам.

Коментар

Първоначално публикуван от Rabin Преглед на мнение
                Жабите ядат насекоми. Аз им се радвам.
                На насекомите ли? Мухи, комари, хлебарки...

Влади, сега няма да можеш да се порадваш на змиите около вас, както по островите, примерно...
                Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

На жабите. И тук там си оставям по някой паяк по тавана. Пак нямало пари за пръскане срещу комари. Тая година е непоносимо.

Коментар

Първоначално публикуван от mihov_1969 Преглед на мнение
                    Може и щъркели да си вземем,но трябва да им организираме интерактивно заминаване на юг и после да ги зазимим в някое подходящо помещение...
                    Само да имаш желание да ги гледаш - в лечебницата на Центъра за рехабилитация и развитие на редките видове в Стара Загора има поне 20 постоянно живеещи щъркела. По една или друга причина не летят на юг за зимата (някои просто не могат) и са сравнително привикнали с хора. Иначе апетит си имат

Жабите на ранчото и аз не ги закачам. На втория ден се свиква с шумотевицата, но без тях не ми се мисли каква плътност ще имат комарите...

П.П. Жената има интересен способ да плаши змиите: ходи бавно и от време на време повтаря на глас "Къш, аз съм по-отровна"
                    Странно, но засега работи.
                    Последно редактирано от tef4o; 19-07-10, 13:29. Причина: допълване
                    О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Абе,ако наистина е по-отровна мисля ,че ще трябва да си преосмислиш поведението или поне да знаеш къде лягаш?
                      My Toyota is fantastic! 0888 912 442 / 0897 912 442

Коментар

Първоначално публикуван от Asen_Daskalski Преглед на мнение
                        Абе,ако наистина е по-отровна мисля ,че ще трябва да си преосмислиш поведението или поне да знаеш къде лягаш?
                        Откак сме заедно - само при нея лягам... смея ли иначе?
                        О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Оспамихте темата на Влади.
                          Основното тук е:
                          -Как изяждането на жаба от таралеж, на насекомо от жаба или на змия от жена, влияе на екологичното равновесие в природата.
                          Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                          -----------------------------------------------
                          Питието определя съзнанието....
                          -----------------------------------------------
                          0887770735

Коментар

По интересното е, че на върха на хранителната верига е жената. Е толкова ли няма по-голям дзвер? хахаха!
                            LZ1HKW

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                              По интересното е, че на върха на хранителната верига е жената. Е толкова ли няма по-голям дзвер? хахаха!
                              ХАХАХА щото не си женен
                              Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
                              Селска фурна аспух нема. Пак същият.
                              В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X